Αν υπάρχει ένας παίκτης στο φετινό Survivor που να μην έχει κανείς να του προσάψει κάτι το κραυγαλέο, αυτός είναι ο Απόστολος Ρουβάς. Ακόμα και τα ατοπήματα του ήταν μικρά, στο μέτρο του λογικού λόγω της πίεσης που υφίσταται κάποιος λόγω της πείνας και της κακουχίας. Η αποχώρηση του από το ριάλιτι ήταν μια ακόμα απόδειξη πως τέτοιοι χαρακτήρες σπάνια πάνε μέχρι το τέρμα. Για την ακρίβεια, ο Απόστολος πρέπει να έκανε και ρεκόρ παραμονής δεδομένου ότι δεν ήταν ποτέ ένας Καραγκούνιας, ένας Εμμανουήλ, ένας Μαρτίκας.

Αν μπορούμε να παραλληλίσουμε την παρουσία του στο Survivor με κάποια άλλη περίπτωση, το μυαλό πάει αυτόματα στον Γιώργο Κοψιδά. Εκείνος βέβαια δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τους 2.5 μήνες και είχε φύγει ύστερα από μια εκρηκτική κατάσταση που είχε σχηματιστεί στην Κόκκινη Ομάδα, με τον Τριαντάφυλλο να τους φέρνει όλους απέναντι του, αλλά το κοινό να τον στηρίζει.

Ο Απόστολος Ρουβάς έφυγε από μια ομάδα με σχετικά ήρεμο κλίμα. Παραμένει εν τούτοις μια άδικη αποβολή, αν σκεφτούμε ποιους είχε αντιπάλους στην ψηφοφορία. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα θα έπρεπε να είναι οι δύο που θα πάλευαν για να μην αποχωρήσουν. Και επειδή ο Εμμανουήλ εσχάτως έχει κάπως στρώσει και την παλεύει σχετικά αγωνιστικά – είναι σίγουρα καλύτερος από τον Τάκη Καραγκούνια – η Ασημίνα θα έπρεπε να είναι η επιλογή του κοινού για να μη συνεχίσει στο Survivor.

Είναι με διαφορά η παίκτρια που έχει εμπλάκει περισσότερο σε κόντρες, έχει προκαλέσει εντάσεις, έχει αναλάβει από μόνη της τον ρόλο του Alpha Female, κάτι που στη Μπλε Ομάδα ήταν οκ, αλλά στην Κόκκινη την έφερε σε σύγκρουση με τη Ναυσικά, που επίσης διεκδίκησε και πήρε αυτόν τον ρόλο και συνολικά η Ασημίνα που πηγαίνει από το γοερό κλάμα στις γκαρίδες, έχει κουράσει. 4.5 μήνες να την βλέπεις στην τηλεόραση 5 φορές την εβδομάδα, πάει και παραπάει.

Ίσως ο Απόστολος Ρουβάς να πλήρωσε το γεγονός πως κάνει παρέα με τη Ναυσικά και τον Σοϊλέδη, οι οποίοι εσχάτως έχουν γίνει αποδέκτες αρνητικών σχολίων από το κοινό για πολλούς λόγους. Ο ίδιος όμως ποτέ δεν έγινε εμφανές κομμάτι κάποιας ίντριγκας ή σχεδίου. Και παρόλο που δεν του φαινόταν, δεν ήταν ένας σούπερ αδύναμος αγωνιστικά παίκτης. Για ένα διάστημα μετά τον πρώτο μήνα μάλιστα είχε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό.

Τις τελευταίες εβδομάδες πάντως, σε σχέση με την Ασημίνα ή τον Εμμανουήλ, αγωνιστικά είναι πολύ καλύτερος. Κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που η αποχώρηση του αποτελεί την πιο κραυγαλέα αδικία. Βάσει χαρακτήρα και απόδοσης, όλοι πριν τον Ρουβά που αποχώρησαν, ίσως αποχώρησαν νωρίτερα, αλλά κάποια στιγμή θα έπρεπε να φύγουν. Ο Ρουβάς αντικειμενικά θα έπρεπε να πάει μέχρι τουλάχιστον την 8άδα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Γιώργος Κατσαούνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποβολή του στο Survivor

Survivor: Η αποβολή του Κατσαούνη «άργησε μια μέρα» – Το παράξενο με τη συμπεριφορά του

Survivor: Η Βρισηίδα γιατί έμεινε στο απυρόβλητο για την επίθεση στον Εμμανουήλ;