Μεγάλες οι προσδοκίες για την επερχόμενη σειρά που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, «Δάσκαλος». Η σειρά του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και ηθοποιού θα προβληθεί στις αρχές της νέας σεζόν από το MEGA, του οποίου θα είναι το μεγάλο «ατού», αφού σύμφωνα με πληροφορίες όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού θα προσαρμοστεί γύρω από της. Πριν ακόμη όμως προβληθεί στην εγχώρια τηλεόραση, δοκιμάζει την τύχη της εκτός συνόρων, και συγκεκριμένα στις Κάννες και το Netflix.

«Δάσκαλος»: Δοκιμάζεται σε Κάννες και φλερτάρει με το Netflix η νέα σειρά του Παπακαλιάτη

Το «Δάσκαλος» θα συμμετάσχει επίσημα στο διεθνές τηλεοπτικό φεστιβάλ MIPCOM που διεξάγεται κάθε χρόνο στις Κάννες, όπου γίνεται παρουσίαση και βράβευση τηλεοπτικών σειρών. Γι’αυτόν τον λόγο έχει δημιουργηθεί ήδη τρέιλερ της σειράς στα αγγλικά και τα επεισόδια της έχουν λάβει υποτιτλισμό. Ωστόσο, να σημειωθεί πως η συμμετοχή ελληνικών σειρών στην συγκεκριμένη έκθεση που αφορά τηλεοπτικά προϊόντα δεν είναι κάτι το μη σύνηθες, καθώς συμβαίνει κάθε χρόνο.

Επιπλέον, οι ιθύνοντες της σειράς βρίσκονται σε συζητήσεις με το Netflix, για μία πιθανή συνεργασία. Εάν η «κλείσει» η συμφωνία, αναμένεται να λάβει τεράστια προβολή η δουλειά του Παπακαλιάτη αλλά και η εγχώρια παραγωγή στην παγκόσμια αγορά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που ελληνικο τηλεοπτικό προιον ήταν σε συζητήσεις με το Netflix, η σειρά «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, η συμφωνία δεν πέτυχε καθώς υπήρξε σύγκρουση συμφερόντων με το Cosmote TV (το οποίο είχε αναλάβει την παραγωγή της σειράς), σύμφωνα με τον ίδιο. Παρά την έκβαση των συζητήσεων, το οικονομικό ποσό που πρότεινε το Netflix είχε πολλά μηδενικά, τουλάχιστον 6.

Όσα γνωρίζουμε ήδη για την σειρά «Δάσκαλος»

Η σειρά έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματά της στους Παξούς. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα είναι -εκτός από τον δημιουργό της, Χριστόφορο Παπακαλιάτη- η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριολάτου αλλά και η Χαρούλα Αλεξίου. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για την ιστορία ενός δάσκαλου που ερωτεύεται μία ανήλικη μαθήτρια. Όμως, μετά από αντιδράσεις, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κλήθηκε να μετατρέψει το σενάριο, στο οποίο πλέον ο πρωταγωνιστής συνάπτει ερωτική σχέση με μία νεαρή αλλά ενήλικη γυναίκα.

Η σειρά ήταν να κάνει την πρεμιέρα της φέτος αλλά το κανάλι αποφάσισε να την αναβάλει ώστε να μην βρεθεί απέναντι στα επιτυχημένα ανταγωνιστικά προγράμματα «Σασμός» και «MasterChef».

Τέλος, σύμφωνα με το MEGA, πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή που έχει δει η ελληνική τηλεόραση.

Δείτε τα backstage από την σειρά

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Survivor: Ριάλιτι επιβίωσης ή βαθύ trash πια;

Ηλίας Μαμαλάκης: «Πετσόκοψε» ξανά το Master Chef – «Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του»

Νίνο: Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 5 χρόνια – Το βιβλίο που έγραψε και τα σχέδια του