Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός, ο πρώην κριτής του GNTM, αφήνοντας αιχμές για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με το bullying όταν ήταν κι εκείνη κριτής.

Αρχικά, ο Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε στα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει φέτος το GNTM και το κατά πόσο θα συνεχίσει, λέγοντας πως «δεν έχω ακούσει ότι δεν θα γίνει του χρόνου GNTM, με λυπεί αν δεν γίνει. Έχει να κάνει με το πως πάει. Είδες που τελικά μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό; Δεν έχω ιδέα αν θα γίνει ή όχι. Θα στενοχωρηθώ αν σταματήσει».

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying που δέχτηκε στους πρώτους κύκλους του GNTM, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλον. Τα άκουσα, τα διάβασα, δεν το παίζω ανήξερος. Ούτε ναι θα πω, ούτε όχι. Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται και καλύτερα εκείνη τη στιγμή. Ζούμε σε μία εποχή που προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στη μόδα, στις εργασιακές σχέσεις. Καλό είναι όλα αυτά να λέγονται, να σταματάνε και μην τα ανέχονται οι άνθρωποι».

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια, δεν είναι πια μαζί – Η γνωριμία στα γυρίσματα, η σχέση από απόσταση και ο χωρισμός

Επιπλέον ο φωτογράφος τόνισε πως μέχρι και σήμερα διατηρεί επαφές με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τις οποίες χαρακτήρισε «καλά κορίτσια», ενώ τόνισε ότι ουδέποτε είχε προσωπικές σχέσεις με τη Βίκυ Καγιά.

«Στο GNTM κλήθηκα να πω τη γνώμη μου. Θα μπορούσα να ήμουν λίγο πιο “στρογγυλός” σε μερικές καταστάσεις στον πρώτο κύκλο», κατέληξε.