To δεύτερο επεισόδιο του GNTM 5 ήταν το ίδιο ανατρεπτικό με το πρώτο, πράγμα που σημαίνει ότι η νέα σεζόν θα έχει τρομερό ενδιαφέρον. Είδαμε ξανά γυναίκες όλων των ηλικιών να κυνηγούν το όνειρο τους στον χώρο του μόντελινγκ. Δύο όμως ήταν τα κορίτσια που ιντρίγκαραν περισσότερο τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή.

Η μια ήταν η 26χρονη Ζωή που τρέλανε τους κριτές με τα τρία agencies της και τις αναλογίες της. Οι εντάσεις ανέβηκαν όταν μπήκαν μέσα στην αίθουσα οι δύο μάνατζερ της, που έδιωξε κλοτσηδόν η Σοφία Χατζηπαντελή. Μάλιστα, οι κριτές είπαν ότι η Ζωή κάνει για την πασαρέλα της Victoria’s Secret, για αυτό και η Χατζηπαντελή κάλεσε την booker του διεθνούς brand. Μετά από μερικές ενστάσεις για το αν θα μπορεί να τσαλακωθεί στο ριάλιτι, τελικά την πέρασαν με 4 «ναι».

Ακολούθησε η Ειρήνη, η οποία είχε ξαναπεράσει από το ριάλιτι το 2019, αλλά δεν είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι. Εμφανίστηκε αλλαγμένη και πιο έμπειρη, αλλά με τατουάζ, που είναι ο «κακός δαίμονας» της Βίκυς Καγιά. Η Καγιά την θυμήθηκε και παραδέχτηκε ότι είναι πολύ διαφορετική. «Από την προηγούμενη φορά που σε είδα μέχρι τώρα οι πόζες σου είναι άλλο πράγμα!

Είσαι άλλος άνθρωπος, έκανα καρέ καρέ την audition σου στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ, με το μακρύ το μαλλί… το θυμήθηκα όλο, είσαι άλλο παιδί. Εκτός από τα τατουάζ» της είπε χαρακτηριστικά. Η διαγωνιζόμενη που μπήκε με άλλον αέρα, κατάφερε να πάρει τέσσερα «ναι», πείθοντας ακόμα και την δύσπιστη Καγιά.