GNTM χωρίς Βίκυ Καγιά, δεν γίνεται. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε από τον τελευταίο κύκλο, όπου η απουσία της ήταν ηχηρή. Γι’αυτό και οι ιθύνοντες αποφάσισαν για τον πέμπτο κύκλο να την επαναφέρουν, μπας και ανέβουν και λίγο τα νούμερα τηλεθέασης. Στην πραγματικότητα, το ριάλιτι μόδας πρόκειται να επιστρέψει με πολλές αλλαγές.

Σύμφωνα με το trailer, που έχει ήδη κυκλοφορήσει, η βασική αλλαγή είναι ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε άνδρες στον νέο κύκλο. Θα είναι ξανά μόνο κορίτσια, όπως δηλαδή μας πρωτοσυστήθηκε πριν χρόνια το GNTM.

Οι αλλαγές στην κριτική επιτροπή του GNTM

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Happy Day, η Βίκυ Καγιά έρχεται και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι, φεύγουν. Εκείνος που μένει είναι ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος αναβαθμίζεται και γίνεται πλέον κριτής. Παρελθόν θα αποτελέσουν η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν τίθεται θέμα επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο ριάλιτι μόδας.

Από την άλλη, ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Παπαγεωργίου είναι πολύ κοντά στο να γυρίσει ξανά ως κριτής, κάτι που σίγουρα θα φέρει άλλη πνοή στο GNTM. Το μοντέλο και παρουσιάστρια κάνει συζητήσεις και το κλίμα φαίνεται να είναι είναι θετικό.

Επομένως, το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό ποια πρόσωπα θα αντικαταστήσουν τους υπόλοιπους που κουνάνε λευκό μαντήλι. Τα γυρίσματα πάντως ξεκινούν τον Ιούνιο και ο πέμπτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Είναι το Φως Στο Τούνελ το crime «fiction» της Ελλάδας;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η νέα του σειρά πάει στις Κάννες και διεκδικεί την είσοδό της στο Netflix