Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως εκθρόνισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την παρουσίαση του «Μy Style Rocks», το οποίο θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023, σύμφωνε με την εκπομπή Super Κατερίνα. Το μέλλον της Σπυροπούλου στον ΣΚΑΙ παραμένει ακόμα «χλωμό», καθώς το όνομα της Παπαγεωργίου «παίζει» και για το ριάλιτι «Love Island».

Επίσης, η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι δεν έχει ακόμα καθοριστεί, καθώς λέγεται ότι ο ΣΚΑΙ δεν θέλει ακόμα μια ψυχαγωγική ζωντανή εκπομπή. Αν και η Ηλιάνα έχει «κλειδώσει» για το «My Style Rocks», για την παρουσίαση του ερωτικού ριάλιτι «Love Island» γίνονται ακόμα κάστινγκ. Ο παρουσιαστής, όποιος κι αν είναι αυτός, θα πρέπει να ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στην Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά, όπου θα παραμείνει έως τα τέλη περίπου της χρονιάς, όταν δηλαδή θα ολοκληρωθεί.

Στο «My Style Rocks» θα δούμε σίγουρα και τον Λάκη Γαβαλά, στην κριτική επιτροπή, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ακόμα, αναφέρθηκε στον λόγο που απέρριψε το GNTM, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να αφοσιωθεί στο κανάλι του στο Youtube. Πιθανόν είναι να δούμε ξανά την Έλενα Χριστοπούλου στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μέσα από ένα πρόσφατο story του στο Instagram είχε αποκαλύψει ότι κάνει συσκέψεις με τον Λάκη Γαβαλά και την Έλενα Χριστοπούλου μέσω τηλεφώνου. Άρα δεν είναι απίθανο να δούμε ξανά τους τρεις τους στην κριτική επιτροπή.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Σοφία Χατζηπαντέλη: Ποιο είναι το μοντέλο από την Κύπρο με το μονόφρυδο που είναι η 4η κριτής του GNTM

GNTM 5: Αυτή είναι η ανανεωμένη κριτική επιτροπή

Γιατί η Βρισηίδα δεν θα μας λείψει καθόλου από το Survivor