Είναι πλέον επίσημο, η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει στο Survivor. Κυκλοφόρησε το trailer, στο οποίο την βλέπουμε ετοιμοπόλεμη, σαν μια άλλη Lara Croft, να κατεβαίνει στην παραλία. Προφανώς και το βίντεο είναι αφιερωμένο σε εκείνη, καθώς δείχνει και κάποια flashbacks από το περσινό. Το λες και sequel κάποιας ταινίας.

Αρχικά την βλέπουμε να μπαίνει στη βάρκα που την οδηγεί στην παραλία, βλέπουμε την πλάτη με την τσάντα της, και μερικά πλάνα που καλύπτει το πρόσωπό της με την κόκκινη μπαντάνα. Η αγωνία κορυφώνεται – παρότι που ξέρουμε όλοι ποια είναι- ενώ παίζει μια ψαγμένη μουσική.

Σαν φοίνικας, λοιπόν, που αναγεννιέται από τις στάχτες του, έτσι και η Κάτια επιστρέφει πιο δυνατή και πιο σοφή. Πολλοί πλέον κάνουν λόγο για τη νικήτρια του Survivor 5, αφού δείχνει αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους. Την επιστροφή της θα δούμε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου. Οι υπόλοιποι της κόκκινης παραλίας την υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες, καθώς είχαν ανάγκη ένα νέο παίκτη μετά τη διπλή αποχώρηση Λάμπρου και Αθηνάς.

Αναμένεται να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια, αν θα προκληθούν νέες τριβές στην ομάδα και βέβαια την αντίδραση των Μαχητών. Επίσης, στους Μπλε θα δούμε έναν νέο παίκτη, τον παρκουρίστα, Άγγελο Πούλη. Δεν περιλαμβάνεται, όμως, στο trailer, το οποίο είναι ξεκάθαρα αφιέρωμα στη Κάτια Ταραμπάνκο.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το Survivor 4 είχε αποχωρήσει λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, τα οποία έχει ξεπεράσει. Η ίδια είχε προοικονομήσει την επιστροφή της, η οποία είναι πλέον γεγονός.