Αναθερμαίνεται η κόντρα του Light με τον Snik, μετά από δηλώσεις που έκανε ο πρώτος, ενώ αναμένεται ακόμα να ριχτούν στο ρινγκ για να λύσουν τις διαφορές τους. Μάλιστα, φαίνεται να μπαίνει ένα νέο όνομα στην κόντρα, χωρίς αυτό να έχει άμεση ανάμειξη. Συγκεκριμένα, ο Light μέσω από το Instagram ανέφερε ότι ο Snik αντέγραψε τραγούδι του Mc Daddy. Το καινούργιο hit, «Trafficante» του Snik είναι η αλήθεια ότι μοιάζει πολύ με το «Bernabeu», ειδικά στο ρεφρέν.

Προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Light, που σχολίασε την ομοιότητα των δύο τραγουδιών. Στα live του, επίσης, το κοινό του έβριζε οργισμένο τον Snik. Ο Snik δεν έχει σχολιάσει ακόμα τους ισχυρισμούς του, ωστόσο ο Mc Daddy μίλησε το «Πρωινό», λέγοντας ότι όντως μοιάζει λίγο σε κάποια σημεία, αλλά δεν θέλησε να μπλεχτεί στο beef τον δύο.

Πότε θα «τις παίξουν» Snik – Light

O Snik απάντησε στο ερώτημα του πότε θα γίνει ο αγώνας μποξ ανάμεσα στους δύο τράπερ σε ένα live stream. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος ανέφερε: «Πότε θα δούμε ξύλο με Light; Στο ρινγκ μόλις υπογράψουμε τα συμβόλαια. Μόλις δεχθεί τα συμβόλαια που θα του στείλουμε. Τότε, θα το δείτε. Σε λίγους μήνες, αν το παιδί υπογράψει τα συμβόλαια. Τότε θα το δείτε. Μην με ρωτάτε κάτι άλλο… Ξύλο, beef».

https://www.youtube.com/watch?v=wYJ9a4prPEU&feature=emb_title