Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο «Maestro». Η σειρά των εννέα επεισοδίων ξεκινά τον Οκτώβριο στο Mega. Στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού αναφέρεται: «Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση».

O σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της σειράς. Έτσι, από «Ο Δάσκαλος», όπως είχε γίνει γνωστή, μετονομάστηκε σε Maestro. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα, οπότε τα πλάνα αναμένεται να είναι μαγευτικά.

Πρωταγωνιστούν η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιάννης Τσορτέκης, αλλά και οι Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Η πλοκή επικεντρώνεται στον Ορέστη που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Έρχεται αντιμέτωπος με την κλειστή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της. Θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Survivor: Η αποβολή του Κατσαούνη «άργησε μια μέρα» – Το παράξενο με τη συμπεριφορά του

Love Island: Κάτι μεταξύ Big Brother και Bachelor – Τα ριάλιτι που αν συνδυαστούν, δημιουργούν κάτι full trash

Survivor: Ακόμα ένα περιστατικό βίας που θα έπρεπε να μας ανησυχεί – Όχι, η ποινή δεν είναι αρκετή