Ζούσαμε που ζούσαμε στη ζώνη του λυκόφωτος, τις τελευταίες εβδομάδες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχουμε αγοράσει συνολικά ως έθνος σπίτι εκεί και έχουμε στρογγυλοκάτσει. Οι εκπομπές ζουν εδώ και καιρό από αυτή την υπόθεση, το 70% της θεματολογίας τους αφορά τα παρασκήνια της ζωής τους και πλέον το ενδιαφέρον έχει φύγει από το αν τα παιδιά τους δολοφονήθηκαν από τους ίδιους ή άλλους, αν υπάρχει κάποια πλεκτάνη κτλ. και έχουμε γίνει θεατές ενός ριάλιτι. Τύφλα να έχουν οι οικογενειακές ιστορίες.

Οποιοσδήποτε άνθρωπος είχε την παραμικρή συναναστροφή μαζί τους, είναι από μόνος του θέμα. Από ένα σημείο και μετά πιστεύω ότι στις εκπομπές θα βλέπουν περαστικό έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου και θα τον τραβάνε για να μιλήσει. «Εγώ δεν τους ξέρω προσωπικά, απλώς περνάω κάθε μέρα από δω για να πάω στο μανάβικο και τους άκουγα που είχαν μουσική σκυλάδικα και εκείνη τραγουδούσε». Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Αρκεί κανείς να δει τα θέματα στη σημερινή εκπομπή στο Πρωινό για να καταλάβει ότι είμαι κάθε άλλο παρά υπερβολικός. Πρώτα μάθαμε από μια γυναίκα ότι ο Μάνος Δασκαλάκης της έστελνε πολύ συχνά γυμνές του φωτογραφίες, δηλαδή dickpics, αλλά αυτή για κάποιο λόγο δεν τον απομάκρυνε, αλλά πήγε μαζί του μέχρι και στο νεκροταφείο για να αφήσει λουλούδια στα παιδιά του.

«Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης. Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί.

Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες. Πήγε να μου την πέσει  σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Δηλαδή να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω «Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα». Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένειά μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…

Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήταν οδηγός μου τα έστελνε. “Χίλια συγγνώμη” κι αυτά…Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ. Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μνήμα των παιδιών. Και μου λέει εντάξει. Κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου έστελνε το βράδυ μηνύματα».

https://www.youtube.com/watch?v=nAgs6dHNPIQ

Ο Μάνος Δασκαλάκης αντιμετωπίζεται ως κάποιος ροκστάρ και η Ρούλα Πισπιρίγκου ως μια Μαύρη Χήρα

Λίγο μετά βγήκε ένας που κάποτε είχε ένα φλερτ με τη Ρούλα και αποκάλυψε ότι η Πισπιρίγκου είχε έντονη ερωτική ζωή και είχε πάει με πάρα πολλούς άντρες στην Πάτρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της δικής τους σχέσης, αλλά και ενόσω ήταν με τον Μάνο. Ο δε Μάνος Δασκαλάκης χαρακτηρίστηκε μαμούχαλος από τον συγκεκριμένο κύριο.

«Κάτι είχα κάνει κι εγώ, ναι! Πριν τη σχέση της με τον Μάνο αλλά τα είχε με άλλους και τότε. Το έκανε συνέχεια η Ρούλα αυτό! Ε, στην αρχή ήθελε σχέση αλλά εγώ είχα καταλάβει ότι παίζει μπάλα με όλους και απλά το είδα σε τέτοια φάση εγώ, δεν το συνέχισα. Η ερωτική ζωή της Ρούλας ήταν αυξημένη πολύ. Ο Μάνος ήταν ένα παιδί, πώς να το πω, χαζό, μαμούχαλο έτσι! Όπως τα βλέπεις τα βίντεο που περπατάει, έτσι! Ένα χαμένο πράγμα! Όταν κάνεις και μια σχέση στην Πάτρα και έχει πάει η άλλη με 80… ρε φίλε δε γίνεται να μην το μάθεις! Γενικά στην Πάτρα είχε πολύ άσχημη φήμη επάνω στο ερωτικό κομμάτι. Τώρα ο Μάνος πως τα έφτιαξε μαζί της, δεν ξέρω…»

https://www.youtube.com/watch?v=qch7lROwr1Q

Κι αφού ακούστηκαν όλα αυτά, η Φαίη Σκορδά βγήκε θιγμένη να ρωτήσει γιατί καταδικάζουμε την ερωτική ζωή μιας γυναίκας και δεν κάνουμε το ίδιο για τον Μάνο Δασκαλάκη. Έχουν γίνει όμως έτσι πια οι εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, που μάλλον αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση είναι ήσσονος σημασίας. Γιατί το πρόβλημα είναι πλέον ότι έχει χαθεί κάθε μέτρο, έχει χαθεί κάθε προσανατολισμός και έχουν γίνει ξαφνικά ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου πρωταγωνιστές σε καθημερινή σαπουνόπερα.

Ήταν που ήταν ψωνισμένοι με τη δημοσιότητα και τις τόσες αναφορές, τώρα θα νιώσουν χολιγουντιανοί σταρ. Οριακά δεν μνημονεύονται ως αστέρες της εποχής μας. Προφανώς και δεν περίμενε κανείς κάποια άλλη προσέγγιση από τις εκπομπές, αλλά ελπίζαμε – εις μάτην – να υπάρχει κι ένα όριο. Αν δεν είχε ξεπεράστει μέχρι σήμερα, τότε τώρα έχουμε φύγει ντουγρού για γκρεμό και το όριο είναι μια τελίτσα πίσω μας.

Έχεις ακόμα αντοχές τηλεθεατή;

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της πουλάει το σπίτι για να τη σώσει – Τα νέα στοιχεία που τη προδίδουν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναζητήσεις που έκανε στη Google – Οι ημερομηνίες που την «προδίδουν»

Πισπιρίγκου: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα ανάψω τις λαμπάδες των παιδιών μου»