Τον ημιτελικό του Survivor 2022 παρακολουθήσαμε εχθές, με τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Θωμαΐς Εμμανουηλίδου να διεκδικούν μια θέση στον τελικό στο πλευρό του Άρη Σοϊλέδη και του Στάθη Σχίζα. Τελικά η Ασημίνα μπήκε στην τελική τριάδα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει αρκετές ψήφους από το κοινό για να περάσει στον τελικό. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα δεν αντιπροσώπευε και τόσο ένα ριάλιτι επιβίωσης. Περισσότερο έμοιαζε με ημιτελικό του «Power of Love», αφού τα μέλια περνούσαν την οθόνη της τηλεόρασης.

Γενικά έμοιαζε με έναν αγώνα για το ποιος είναι το καλύτερο ζευγάρι και όχι ποιος είναι ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης. Αδιαμφισβήτητα το φετινό Survivor βασίστηκε περισσότερο στο κομμάτι των σχέσεων και του ριάλιτι, και όχι στις αγωνιστικές ικανότητες των παικτών. Ο ημιτελικός μας το υπενθύμισε αυτό.

Είδαμε, λοιπόν, την Ασημίνα να συγκινείται με το αφιερωμένο σε εκείνη τραγούδι του Χρήστου Δάντη, μια πρόταση γάμου, μια γαμήλια τούρτα μετά από ένα κριντζ βίντεο για τα δύο hot ζευγάρια του ριάλιτι αλλά και τους συντρόφους των φιναλίστ να πανηγυρίζουν στις κερκίδες. Από τον ημιτελικό δεν έλειπαν και οι κόντρες μεταξύ των παικτών, αφού κάποιοι το «κρατούν μανιάτικο» σε άλλους.

Αρχικά ο Γιάννης Τσολάκης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, βάζοντας στο κόλπο τον Γιώργο Λιανό. Και εκεί που νομίζαμε ότι οι προτάσεις γάμου σε εκδηλώσεις είχαν γίνει μπανάλ. «Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής τον Τσολάκη.

«Πήρα την απόφαση, ναι, και θέλω να το κάνω», είπε εκείνος με την κάμερα να δείχνει την σύντροφό του. Στην συνέχεια γονάτισε στα πόδια και έκανε εξομολόγηση στην κοπέλα του. «Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμά μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ…. Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», τη ρώτησε, και εκείνη του απάντησε προφανώς «ναι».

Οι κριντζ στιγμές στον ημιτελικό του Survivor

Όλα καλά μέχρι στιγμής, ας δεχτούμε μια πρόταση γάμου αλλά και δεύτερη; Μετά από τον Τσολάκη, ακολούθησε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιαζόταν το lovestory της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, αλλά και του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Η Μυριέλλα φαινόταν να νιώθει φουλ άβολα από τα φιλιά και τα γράμματα που έστελνε στον Κατσαούνη. Μέχρι και η ίδια πρέπει να κρίντζαρε με τον εαυτό της. Από την άλλη, το ζεύγος Μαρτίκας-Βρισηίδα το διασκέδαζε.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος που έφερε μια γαμήλια τούρτα με μια φωτογραφία του Σπύρου και της Βρισηίδα τυπωμένη πάνω της. Και εκεί που περιμένεις ότι δεν πάει χειρότερα, οι δύο τους σηκώνονται και σαν νεόνυμφοι κόβουν την τούρτα, τρώει ο ένας από το χέρι του άλλου και φιλιούνται με πάθος. Νομίζω αυτή η σκηνή ήταν το highlight του ημιτελικού.

Πραγματικά περιμένουμε τι θα δούμε σήμερα στον τελικό, μιας και σίγουρα κρατάνε κάτι πιο ενδιαφέρον για το φινάλε. Ίσως να βγει κανένας από πενταόροφη τούρτα κάνοντας πρόταση γάμου στον αγαπημένο του. Εκτός αν αποφασίσει η παραγωγή να επικεντρωθεί στους δύο φιναλίστ και όχι στα ρομάντζα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε

Μαρία Κορινθίου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν το κατήγγειλα»

Άγριες Μέλισσες: Πέφτει, επιτέλους, η αυλαία στην σειρά-φαινόμενο του Ant1