Τι θα έκανε κανείς εάν έβλεπε αιμόφυρτο και χτυπημένο από σφαίρες κάποιον; Μάλλον δεν θα του ξεκινούσε μία μακροσκελή συζήτηση για τα οικογενειακά τους, ή τουλάχιστον θα το έκανε αφού… καλούσε ασθενοφόρο. Αυτή ήταν και η απορία των χρηστών του Twitter βλέποντας το τελευταίο επεισόδιου της σειράς «Σασμός».

Στο τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε μία από τις πιο «δυνατές» σκηνές ελληνικής σειράς της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα, η σκηνή όπου οι τηλεοπτικοί Βλάσσης Καραπάνος και Γεράσιμος Χριστογιάννης (Λάζαρος Γεωργακόπουλος και Αργύρης Πανταζάρας) χάρισαν στο κοινό ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, παρά το σεναριακό λάθος που «έβγαλε» μάτι.

Τι συμβαίνει; Ο πρώτος μπαίνει μπροστά στις σφαίρες των εκτελεστών που ο ίδιος πλήρωσε να σκοτώσουν τον δεύτερο, πριν μάθει πως είναι γιος του. Αυτό γίνεται για να τον σώσει, αφού μαθαίνει την αλήθεια.

Οι πυροβολισμοί ακούγονται. Ο Καραπάνος βγάζει το κράνος, πέφτει στο έδαφος και οι τηλεθεατές συνειδητοποιούν πως ο ισοβίτης μόλις θυσίασε τη ζωή του για να σώσει το παιδί του. Ο Γεράσιμος φτάνει, βλέπει τον πατέρα του στο έδαφος, καταλαβαίνει πως εκείνος έμαθε την αλήθεια για την ταυτότητά του και ξεκινά μία σκηνή που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό.

Ήταν, ναι μεν, πολύ συγκινητική αλλά όλοι είχαν την ίδια απορία. Γιατί ο Χριστογιάννης βλέπει τον πατέρα του τραυματισμένο, ζωντανό, χτυπημένο από σφαίρες και του πιάνει την κουβέντα, αντί να καλέσει το ασθενοφόρο;

Τελικά, δεν κάλεσε ποτέ ασθενοφόρο, παρά ξεκίνησε μία δακρύβρεχτη συζήτηση για τα οικογενειακά τους, χωρίς να μπει ποτέ στη διαδικασία να καλέσει σε βοήθεια.

https://www.youtube.com/watch?v=k5Ot8nUtKsU

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor: Τα ποσά που συγκέντρωσαν οι παίκτες θα σε κάνουν να «αλληθωρίσεις» – Ποιανού η αμοιβή ξεπερνάει ήδη το χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε ζητήσει να γίνει επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου – Το σκέφτεται ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κλείδωσε» για την παρουσίαση του My Style Rocks