Το νέο τραγούδι της επιτυχημένης σειράς του Alpha, του «Σασμού», δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο. Το τραγούδι, που ονομάζεται «Η μάνα», όπως μας προδιαθέτει και ο τίτλος, είναι αφιερωμένο σε όλες τις μανάδες του κόσμου. Η μάνα, ένα ιερό σύμβολο για όλους, τιμάται μέσα από την σειρά με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ειδικά μετά την απαγόρευση των αμβλώσεων στις ΗΠΑ, το ζήτημα της μητρότητας έχει έρθει στο προσκήνιο. Η σειρά μοιάζει να συμβαδίζει με τα πρόσφατα γεγονότα. Σε μουσική Νίκου Τερζή, με κρητικά στοιχεία, και σε στίχους του Γιάννη Κότσιρα, το τραγούδι σε ταξιδεύει. Ο ήχος του από εξελίσσεται και περνάει το δικό του μήνυμα στον ακροατή, μέσα από την ερμηνεία του Αντώνη Μαρτσάκη.

«Η Μάνα μου είναι η καρδιά, το βλέμμα της το βιός μου. Ο ήλιος είσαι Μάνα μου με το φεγγάρι αντάμα κι όταν γελάς ενώνονται το γέλιο με το κλάμα» ακούγεται χαρακτηριστικά. «Όσο είναι η Κρήτη μάνα μου ομορφοστολισμένη έτσι η γη όπου πατώ θα σε έχει ευλογημένη» κλείνει με μητέρες από τον Σασμό, να εμφανίζονται στο trailer.

Ο Σασμός πέρα από την εξαιρετική ερμηνεία των ηθοποιών, έχει ξεχωρίσει για τα τραγούδια που ακούγονται κατά καιρούς. Πέρα από το ομώνυμο τραγούδι των τίτλων, που έγινε επιτυχία, έχουν ακουστεί «Το Μαζί» με την φωνή της Γλυκερίας, αλλά και τα «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά και «Παλιά Πληγή» με την φωνή της Μελίνας Κανά. Η μουσική επένδυση μετράει πολύ σε μια σειρά, άλλωστε, καθώς παρακινεί συναισθηματικά τον τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Νύχτα του Αυγούστου: Το σίκουελ της σειράς «Το Νησί» έρχεται στην ΕΡΤ – Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένα κακό σπυρί: Πρώτα σε εκνευρίζει, αλλά μετά αποδέχεσαι ότι θα φύγει οπότε θέλει και απλώς τον παρακολουθείς

Σασμός: Τα πιο τρανταχτά σεναριακά και σκηνοθετικά λάθη που έχουμε δει μέχρι τώρα