Τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στο προσκήνιο συγκεκριμένα πρόσωπα της ελληνικής σοουμπίζ. Ποιος θα περίμενε πως η επιστροφή του Survivor All Star, που υποσχόταν να δούμε όλα τα φαβορί των προηγούμενων Survivor σε δύσκολους στίβους μάχης και με υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, θα συζητιόταν περισσότερο για τις ερωτικές συναντήσεις των παικτών και τα νέα ειδύλλια;

Από τη μία η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, που αποφάσισαν να πάνε στο Survivor All Star αλλά τους είναι δύσκολο να αποχωριστεί ο ένας τον άλλον, και από την άλλη ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα, οι οποίοι ήρθαν πολύ κοντά στις μόλις δύο εβδομάδες που μετράει το παιχνίδι. Η κάμερα τους έπιασε να φιλιούνται σε μια άλλη καλύβα στην παραλία, ένα στιγμιότυπο που προφανώς και θα προβαλλόταν από την παραγωγή, τη στιγμή που τα νούμερα τηλεθέασης είναι τόσο χαμηλά.

Σε συνδυασμό, δε, με το γεγονός ότι η παίκτρια των Μαχητών έχει (ή πιο σωστά είχε) δεσμό με τον Μπο, το κάνει ακόμα πιο πικάντικο το θέμα. Ο Μπο, πριν γίνει γνωστή η στενή επαφή των δύο παικτών, είχε μιλήσει δημόσια για την σχέση του με την Καρολίνα, η οποία ξεκίνησε 1,5 μήνα πριν το Survivor All Star. Όλο αυτό ήρθε τούμπα μετά τις αποκαλύψεις, ο οποίος στη συνέχεια αναγκάστηκε να μαζέψει όπως-όπως τις δηλώσεις του περί έρωτος με την Καρολίνα.

Ωστόσο, είναι ένα θέμα που έχει παίξει πολύ. Πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν τις εικασίες για είσοδο του Μπο στο Survivor All Star, όμως ο ίδιος είναι κατηγορηματικός και δεν πρόκειται να τον δούμε στον Άγιο Δομίνικο, όπως αποκάλυψε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην  εκπομπή «Super Kατερίνα».

O δημοσιογράφος μιλώντας για τον τραγουδιστή, αποκάλυψε πώς ο Μπο δεν πρόκειται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης παρά τις φήμες. «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπο, ο φίλος μου ο Μπάμπης, δεν πρόκειται για κανένα οικονομικό τίμημα, όποιο ποσό, όποιους όρους να μπει στο Survivor. Είναι 24 Γενάρη και για να το λέει σημαίνει ότι έχω μιλήσει μαζί του και είμαι σίγουρος».

«Όταν έχεις επενδύσει σε φίλους, έχεις κάτσει σε ένα τραπέζι, έχεις φάει και έχεις πει τα προσωπικά σου και βλέπεις ανθρώπους τέτοιους να παίρνουν από το χέρι την κοπέλα σου, να την περνάνε μέσα από αγκάθια και να την πετάνε στα πόδια κάποιου, έχεις όλο το δικαίωμα να θεωρείς σκουπίδια αυτούς που καθόσουν στο ίδιο τραπέζι» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στο μεταξύ, ο Μπο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης και του αφιέρωσε το τραγούδι «Φεύγω». «Ηρθε το τέλος για εμάς τους δυο, την προδοσία δεν συγχωρώ», τραγουδάει και κάνει… κερατάκια στον Μπο που τον παρακολουθεί, σύμφωνα με τον ALPHA. Πριν την εμφάνιση στην σκηνή, ο Μπο συζήτησε με τον Νίκο Βέρτη και μίλησαν για τα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι.