Έγινε η έκπληξη στο Survivor. Ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά από 11 φορές υποψήφιος, με το κοινό του ριάλιτι επιβίωσης να τον κρατά μέσα με νύχια και με δόντια, τελικά στην 12η δεν τα κατάφερε. Ο παίκτης που έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση γύρω απ’το όνομά του, παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Την στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα, οι υπόλοιποι εναπομείναντες παίκτες έσπευσαν να πανηγυρίσουν μεταξύ τους. Στο τέλος, βέβαια, τον αποχαιρέτησαν αγκαλιάζοντάς τον, όλοι. Ακόμα και ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τους οποίους είχε έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση.

«Νιώθω υπέροχα. Μια ανακούφιση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε. Νιώθω τυχερός που συμμετείχα σε όλο αυτό», είπε στην τελευταία του δήλωση στο συμβούλιο του νησιού, πριν πάρει την δάδα του και αποχωρήσει οριστικά, ενώ για τον τελικό της Αθήνας είπε: «Θα στήριζα τον Στάθη που είναι ένας τρομερός και δίκαιος άνθρωπος. Εύχομαι να φτάσει μέχρι το τέλος».

Survivor – Αποχώρηση: Η στιγμή που λέει ο Γιώργος Λιανός λέει το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, που έθεσε τον Μαρτίκα εκτός Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει, πλέον, στην τελική ευθεία, και την επόμενη εβδομάδα θα αποχωρήσουν δυο παίκτες προκειμένου έτσι να καταλήξουμε στην τετράδα του ημιτελικού.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Σασμός: Τα πιο τρανταχτά σεναριακά και σκηνοθετικά λάθη που έχουμε δει μέχρι τώρα

Ξύλο Light – Snik: Μήπως οι καλλιτέχνες που σοκάρονται να τσεκάρουν σε ποιες δισκογραφικές βρίσκονται;

Ταινίες εβδομάδας 23/6-29/6: Ο Elvis Presley «ζωντανεύει» στις οθόνες μας