Ένα διαφορετικό πρόσωπο έδειξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Η «σκληρή» παίκτρια, λύγισε μιλώντας για το bullying για τα κιλά της, που έχει βιώσει κατά τα παιδικά/ εφηβικά της χρόνια. Ο Γιώργος Λιανός, μια εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό, επιχείρησε να ξεδιπλώσει άγνωστες μέχρι στιγμής πτυχές των παικτών. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στην Ασημίνα να δείξει την ευαίσθητη πλευρά της.

«Οι γονείς μου προσπάθησαν να μεγαλώσουν εμένα και την αδερφή μου με γαλλικά και πιάνο. Όταν ήμουν πιο μικρή είχα παραπανίσια κιλά και η μάνα μου με πήγε στον στίβο. Ο προπονητής είπε ότι αυτό το παιδί δεν είναι για εδώ. Έκατσα και βδομάδα ανά βδομάδα αγάπησα το τρέξιμο. Όλο αυτό το αγάπησα, σταμάτησα τα πάντα και αφοσιώθηκα σε αυτό. Έχω περάσει από διατροφολόγους και διατροφολόγους για να κάνω διατροφές, τις οποίες κάποιες φορές ξέφευγα, δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω» ανέφερε αρχικά η Ασημίνα.

Η εξομολόγησή της έδωσε πάτημα στον Λιανό, ο οποίος την ρώτησε για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. «Θα ήθελα να μου πεις που τον γνώρισες. Σε στίβο; Σε κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου;» την ρώτησε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.  «Δεν έχει επαφή με αυτά. Κάπως το έφερε η τύχη…

Ήμουν για προετοιμασία με τον στίβο στην Κρήτη και είχα ανεβάσει ένα story, τον “Θυμό” που είχε πει στο “Στην υγειά μας”, και το έφερε η κουβέντα και ήταν κι εκείνος στην Κρήτη, στο Ηράκλειο συγκεκριμένα για live. Δεν πήγα στο live, δεν με άφησε ο προπονητής, αλλά την επόμενη ημέρα έτυχε να πάμε σε δυο διαφορετικές καφετέριες στο κέντρο του Ηρακλείου. Ειδωθήκαμε, μιλήσαμε κι από εκεί γνωριστήκαμε» απάντησε η Ασημίνα, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά στο ριάλιτι, τη γνωριμία της με τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

«Καλό Μεσημεράκι»: Όλα τα λάθη που απογοήτευσαν ακόμα και τους φαν του Μουτσινά

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι υπέρ του Λιγνάδη επειδή περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου για να τοποθετηθώ;»

Σοφία Μουτίδου: Κράζει το Twitter αλλά στήνει και εκείνη «λαϊκό δικαστήριο» στο Youtube