Υπάρχει άνθρωπος που πάνω στην ένταση της στιγμής και στην επιθυμία να πετύχει κάτι, δεν έχει βρίσει; Υπάρχει άνθρωπος που αυτό το βρίσιμο δεν το έχει απευθύνει σε έναν άνθρωπο που συνεργάζονται ή είναι φίλοι; Προφανώς και όχι. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τον Άρη Σοϊλέδη, έναν παίκτη με ψυχή αγωνιστική που δε μπορεί να μην παίζει και να κάθεται άπραγος στον πάγκο. Από τη στιγμή που τραυματίστηκε στο Survivor, είναι εμφανές πως νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί.

Εύλογα λοιπόν, έχει δώσει όλη του την προσοχή στην καθοδήγηση των συμπαικτών του. Και γι΄αυτό στο χθεσινό επεισόδιο τον είδαμε σε επίπεδο εκφράσεων να γίνεται πιο… γλαφυρός, ιδίως προς τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που έβλεπε ότι είναι κοντά στο να κερδίσει και ήταν λίγο αλλού γι΄αλλού το μυαλό του όταν έριχνε τους κρίκους.

Στο τέλος του παιχνιδιού, όταν οι Μπλε είχαν ηττηθεί τελικά, η Ασημίνα επιχείρησε να παρουσιάσει μια λάθος εικόνα του Άρη προς το κοινό, διαστρεβλώνοντας τον τρόπο που είπε μια φράση προς τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο Εμμανουήλ δεν την είχε ακούσει καν εκείνη τη στιγμή, ενώ και μετά που του εξήγησαν όλοι τον τρόπο που ειπώθηκε, έδειξε κατανόηση και είπε πως δεν ενοχλήθηκε γιατί κατάλαβε πως ήταν μια ατάκα που λέει κάποιος πάνω στο έντονο πάθος.

Παρόλα αυτά, η Ασημίνα εξακολουθούσε να παρουσιάζει το σκηνικό με τον δικό της τρόπο και αυτό έδειξε πως δεν ήταν καθόλου τυχαία όσα έκανε. Η Ασημίνα έδειξε πως έχει βάλει στον στόχο τον Άρη Σοϊλέδη γιατί αντιλαμβάνεται τη δύναμη που έχει ως παίκτης, αλλά και το impact του στην Μπλε Ομάδα σε επίπεδο ψυχολογίας και έκανε μια φουλ αντιαθλητική κίνηση, πέρα από κάθε ευγενή άμιλλα. Προσπάθησε να προκαλέσει πρόβλημα στους Μπλε να τους φέρει σε σημείο ρήξης και να χαλάσει την καλή εικόνα του Σοϊλέδη προς το κοινό.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πώς κατάφερε να κερδίσει ακόμα και όσους την «έκραζαν»

Δυστυχώς για εκείνη, δεν το κατάφερε γιατί όλοι έσπευσαν να τον υπερασπιστούν από τους Μπλε, με την Ευρυδίκη να βάζει την Ασημίνα και τη Σταυρούλα στη θέση τους. Η αντιπαράθεση βέβαια είχε και δεύτερο γύρο με την Ασημίνα να επιμένει στο αφήγημα της στο συμβούλιο και να προκαλεί το ερώτημα που της έθεσαν ο Ταλάντσεβ και ο Μαρτίκας: «και σένα τι σε νοιάζει τι γίνεται στην αντίπαλη ομάδα;».

Όσοι περιμέναμε πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα είναι ο πιο αφόρητος παίκτης του Survivor, λαθέψαμε. Είναι η Ασημίνα και μεγάλη διαφορά. Κάποιοι έχουν ενοχλητική συμπεριφορά στους αγώνες. Άλλοι όταν πανηγυρίζουν. Άλλοι στην καλύβα. Η Ασημίνα δεν αντέχεται τηλεοπτικά σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Κι αυτό που έκανε χθες ήταν μια κίνηση που πρέπει να της στοιχίσει σε επίπεδο δημοτικότητας.

Κατηγόρησε τον Σοϊλέδη για κάτι που η ίδια έχει κάνει στο παρελθόν και όντως αποτελούσε λεκτική επίθεση σε άλλον και όχι μια παθιασμένη παραίνεση, έχει φερθεί με τρόπο ανακόλουθο προς τη Σοφιάννα που την αποκαλούσε φίλη της και κατάφερε να φέρει ρήξη στις σχέσεις του Άρη με τη Ναυσικά και τον Απόστολο Ρουβά. Αν πέρσι το κοινό είχε απηυδήσει με τον Τριαντάφυλλο που για 2 μήνες δεν τον έδιωχναν στις ψηφοφορίες, τότε με την Ασημίνα θα πρέπει να γίνει ακόμα πιο έντονο, γιατί δεν έχει καν πλάκα ως παίκτρια του Survivor.

Έχει πάρει από μόνη της τον ρόλο του αρχηγού της ομάδας και έχει κάτσει σε έναν θρόνο που κανείς δεν την έβαλε. Και οι υπόλοιποι το αποδέχονται. Οι διαρκείς αναστροφές που κάνει με τον Κατσαούνη που μια τον βρίζει, μια είναι κολλητός, προκαλούν θυμηδία. Η δε αγωνιστική της δυναμική που είναι αναγκαία για την ομάδα της, δείχνει πως ως κοινό θα την υποστούμε για τουλάχιστον ενάμιση μήνα ακόμα, μέχρι να καταργηθούν οι ομάδες.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor: Η τόπλες ηλιοθεραπεία της Ναυσικάς και η συζήτηση που πυροδότησε

Survivor: 6 πράγματα που θα μπορούσε να είναι η τσιρίδα της Βρισηίδας

Survivor: Η πιο στημένη σκηνή, ο εκδικητής Μαρτίκας και η σούπερ ενοχλητική Ασημίνα