Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για bullying που δέχεται καθημερινά από τους συμπαίκτες του στο Survivor. Αφορμή στάθηκε ακόμα ένα καβγάς με την ομάδα. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν αρνήθηκε να βοηθήσει σε δουλειές της καλύβας, όπως το μαγείρεμα. Στην συνέχεια ήρθε σε ρήξη πάλι με τον Τάκη Καραγκούνια για το φαγητό, ο οποίος του την «κράταγε». Συγκεκριμένα, απαγόρευσε από τον Εμμανουήλ να φάει από τα ψάρια που έπιασε, με αποτέλεσμα να παραπονιέται για τις ποσότητες που του δίνουν.

«Θεατρίνε, δεν ντρέπεσαι! Μην ξαναμιλήσεις για το παιδί μου. Ως εδώ άχρηστε!» φώναζε ο Τάκης, κάνοντας έκκληση στο κοινό να μην τον κρατήσει στο παιχνίδι. Ο Τάκης μιλώντας στην κάμερα είπε: «Με είπε (…) επειδή αγαπάω την πατρίδα μου», ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας χώθηκε στον καυγά και φώναζε τον Εμμανουήλ αλήτη.

«Είναι καθαρότατο bullying για το σώμα μου ότι δεν έχω ούτε έναν κοιλιακό», δήλωσε από την πλευρά του ο Εμμανουήλ, μιλώντας στην κάμερα. «Πραγματικά πεινάω, είμαι βρώμικος, δεν έχω το σκυλάκι μου, την κορούλα μου, δεν έχω τη μαμάκα μου, δεν έχω τους φίλους μου, το κινητό μου, το κρεβάτι μου. Μου λείπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και είμαι στη ζούγκλα και κοιτάω τα δέντρα και λέω “ρε φίλε τι τους έχω φταίξει;”.

Αγάπη τους έδωσα, τους έκανα μασάζ, τους έκανα μαλλιά, τους τραγουδάω, τους μαγειρεύω. Τόση κακία απέναντί μου; Ναι φιλέ, υπάρχει κακία και ζήλια απέναντί μου, γιατί τους ξεβράκωσα πάρα πολλές φορές στα ψέματα που λένε και στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και σε εμένα, αλλά δεν γουστάρω με τίποτα να συμβιώνω με αυτούς τους ανθρώπους».

Ποιος κάνει bullying οέο;

Το Twitter, προφανώς, έκανε πάρτι με τα όσα εκτυλίσσονταν στον Άγιο Δομίνικο. Η λέξη bullying έχει αποκτήσει νέα σημασία, σε ότι αφορά στον Εμμανουήλ, ο οποίος την καταχράται στην προσπάθειας να φανεί το θύμα της υπόθεσης. Με την λέξη ρατσισμό που χρησιμοποιεί όταν αναφέρεται στους κοιλιακούς του, είναι σαν να αναιρεί την έννοια της λέξης. Από πότε το να πεις σε κάποιον ότι δεν είναι γυμνασμένος – γιατί όντως δεν είναι- θεωρείται ρατσιστικό σχόλιο;

Εδώ και καιρό ακούμε για fat shaming, age shaming, skinny shaming και τα λοιπά, που όντως αποτελούν μια μορφή bullying. Όσοι το έχουν βιώσει, έχουν προσπαθήσει να αλλάξουν τα στερεότυπα και στην τελική να υποστηρίξουν αυτό που είναι. Ο Εμμανουήλ υποστηρίζει αυτό που δεν είναι. Με το αρνείται το σώμα του, λοιπόν, έρχεται σε πλήρη αντίθεση, με τα όσα στηρίζουν άτομα, που έπεσαν όντως θύματα. Πού να του έλεγε κανείς κιόλας ότι έχει παχύνει.

Δηλαδή, ακυρώνει όλα τα σώματα και το μόνο αποδεκτό για είναι «αυτό με τους κοιλιακούς»; Όχι, το να σου πει κάποιος ότι δεν έχεις το σώμα που θα ήθελες, αλλά ένα κανονικό – βάσει προτύπων- δεν είναι bullying. Φιλική υπενθύμιση, θα το έλεγα περισσότερο, και όχι «no abs shaming». Μπορεί να ξεχάστηκε εκεί στον Άγιο Δομίνικο χωρίς καθρέφτη και να έχει αποκτήσει ψευδαισθήσεις, ποτέ δεν ξέρεις.

Αντίθετα, ο ίδιος, συνεχίζει να επιτίθεται στους συμπαίκτες του λεκτικά.« Μιλάει για bullying και εκείνη την στιγμή έκανε bullying στην κόρη του Τάκη η οποία βλέπει τα επεισόδια και τον ακούει να λέει ότι δεν είναι σωστό πρότυπο πατέρα» σχολίασε από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Survivor.

Μάλλον αν έβλεπε τα παρακάτω Tweets πάλι θα πει ότι του κάνουν bullying. Πάντως στα βιντεάκια του, η ωραιοπάθεια του ξεχειλίζει, και κάνει bullying στον χρήστη που τον βλέπει, τονίζοντας ότι δεν θα αποκτήσει ποτέ κανείς τα τέλεια χαρακτηριστικά του και αναλογίες του. Τα ζήτησε κανείς;

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: 5 πράγματα για τα οποία τον ξέρει όλη η Ελλάδα

The Masked Singer: Γιατί είναι η πιο «άστοχη» επιλογή της τηλεοπτικής σεζόν

Survivor: Η επίθεση της Ασημίνας στον Άρη ήταν η πιο στρατηγική κίνηση που έχουμε δει