Ένα χρόνο πριν, στο Survivor 4, μερικές εβδομάδες πριν το τέλος του ριάλιτι, βλέπαμε τους Γιώργο Κόρομι, Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανο να βουτάνε γυμνοί στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή, η Καρολίνα Καλύβα έκανε ολόγυμνη ηλιοθεραπεία δίπλα στην Ελένη Χαμπέρη που ένιωθε πολύ άβολα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες σε αυτό το skinny dipping είπαν εμμέσως πλην σαφώς ότι όλο το σκηνικό το ζήτησε η παραγωγή.

Στο Survivor 5 είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ένα παρόμοιο σκηνικό. Οι παίκτες απολάμβαναν μια relax day γιατί δεν είχαν κάποιο αγώνισμα και κάποια στιγμή καθόντουσαν στην παραλία ο Μαρτίκας, η Βρισηίδα, η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Νίκος Γιάννης και συζητούσαν για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο συγκεκριμένος βρισκόταν λίγο πιο πέρα και έκανε ηλιοθεραπεία. Μόνο που δεν έκανε απλή ηλιοθεραπεία. Είχε κατεβάσει το μαγιό του για να πάρουν λίγο χρώμα και τα άσπρα μέρη που δεν βλέπει ο ήλιος όταν φοράει το μαγιό.

Ο Εμμανουήλ, που έχει γίνει ο σταρ του Survivor και περιμένουμε να αναμετρηθεί σε ψηφοφορία με τον Μαρτίκα, μόστραρε τα μαλακά του μόρια στον κόσμο, με το μοντάζ να βάζει προφανώς μωσαϊκό, αλλά την κάμερα να μη χάνει πλάνο του Εμμανουήλ σε στάση πρηνηδόν, λες κι είναι έτοιμος να στοχεύσει και να ρίξει βολή κατά ριπάς.

Κάποια στιγμή ο πασάς άκουσε να λένε το όνομα του στα 10 μέτρα μακριά και σηκώθηκε ταραγμένος να δει τι γίνεται, αλλά τον καθησύχασε ο Μαρτίκας και του ζήτησε να ξεκουραστεί γιατί έχουν αγώνα την επόμενη μέρα.

Το κοινό του Survivor έδωσε θετική ψήφο στην bottomless ηλιοθεραπεία του Εμμανουήλ

Φτάνουμε λοιπόν στο διά ταύτα: είχε κανείς ανάγκη να δει αυτό το σκηνικό; Είχε κανείς ανάγκη να δει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ με τον πωπό του έξω να λιάζεται; Για όλους εμάς που από κάποια διαστροφή και ψυχική διαταραχή συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το φετινό super toxic Survivor, η απάντηση είναι θετική. Μας άξιζε να υποστούμε αυτό το βάσανο γιατί εμείς το στηρίζουμε. Και κάποιο κοινό, φαντάζομαι, στηρίζει τον Εμμανουήλ με θετικές ψήφους, ώστε να έχει καταφέρει να μείνει στις 2 φορές που τέθηκε υποψήφιος.

Άρα, ναι στο nude content του Εμμανουήλ, ναι στους τσακωμούς Σοϊλέδη-Καραγκούνια, ναι σε οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί η παραγωγή που αποδεικνύεται ένας mastermind.

Μέσα σε 3 εβδομάδες έχουμε δει τον Εμμανουήλ να είναι μισητός απ΄όλους, μετά ο Καραγκούνιας με τον Μαρτίκα να περνάνε στην απέναντι όχθη και τελικά στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας να είναι ξανά αντιμέτωποι, με τον Εμμανουήλ να κάνει άνοιγμα προς τη μεριά Σοϊλέδη για να βρει ένα στήριγμα. Φωνή βοώντος κι εκεί.

Μια αυτομαστίγωση μας αξίζει σε όλους εμάς και εσάς που παραμένουμε συντονισμένοι από Σάββατο μέχρι Τετάρτη στον ΣΚΑΪ για να μη χάσουμε στιγμή απ΄αυτό το τηλεοπτικό διαμάντι που λέγεται Survivor.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Τελειώστε αυτό το Survivor τώρα

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Σοϊλέδης και Καραγκούνιας – Μπήκε να τους χωρίσει η παραγωγή

Survivor: «Βγάλ’ τα. Δείξ’ τους τα», η φράση που ενόχλησε – Πού οφείλεται η αλλαγή στην συμπεριφορά του Σοϊλέδη