Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε ότι έχει πληροφορίες πως οι προσθήκες στο Survivor δεν έχουν ολοκληρωθεί και πως ο Acun ετοιμάζει δύο εισαγωγές που αναμένεται να κάνουν το ριάλιτι επιβίωσης, ριάλιτι τύπου Power of Love και να δώσουν ενδεχόμενα μια ώθηση στα νούμερα τηλεθέασης που είναι καλά, αλλά όχι σαν τα περσινά.

Όπως αναφέρθηκε ως αποκλειστική πληροφορία της Ελένης Βουλγαράκη στην εκπομπή, η παραγωγή του Survivor έχει κάνει πρόταση στον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, αυτόν με τον οποίο ήταν μαζί πριν ένα χρόνο, στο διάστημα που εκείνη είχε μπει στο Survivor 4. Πρόκειται για τον Κώστα Χωρινό που είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος στην ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας και λέγεται ότι έχει δεχτεί οικονομική πρόταση από τον Acun, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα μπει.

Το δεύτερο πρόσωπο που η δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι έχει επιβεβαιώσει την πρόταση, είναι ο Τζον Λυγνός, ο φερόμενος ως σύντροφος και φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή, που ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε αρκετά στους λόγους που δεν θέλει άλλα πάρε δώσε με τη Μυριέλλα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και είναι εξαιρετικά πιθανό να αποδεχτεί μια πολύ συμφέρουσα οικονομική πρόταση.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος το πήγε ένα βήμα παραπέρα και πρότεινε ο Τζον Λυγνός να μπει στο Survivor στην ομάδα των Μαχητών για να είναι συμπαίκτης με τον Γιώργο Κατσαούνη, κάτι που δε θα μας κάνει εντύπωση αν το έχει σκεφτεί η παραγωγή. Οι δημόσιες τοποθετήσεις πάντως του Λυγνού, δεν δείχνουν ότι είναι ένας άνθρωπος που εύκολα θα αποδεχόταν κάτι τέτοιο. Από την άλλη, με τη Μυριέλλα έχουν στόχο να βγάλουν έναν δίσκο και αυτά τα λεφτά μπορεί να αποδειχτούν σωτήρια.

https://www.youtube.com/watch?v=lsZ8m4hrYNo&t=197s