Καλεσμένος στην εκπομπή Love It ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος μίλησε εναντίον του Άρη και της Σοφιάνννας επιμένοντας πως κάτι συνέβη ανάμεσα τους μέσα στο Survivor και πως ποτέ δεν είπε ψέματα. Ο ίδιος περιέγραψε ένα περιστατικό, όταν ήταν πάνω στο σκάφος με προορισμό τις καλύβες μετά από αγώνισμα.

Ο Άρης ήταν ξαπλωμένος και η Σοφιάννα ξάπλωσε στην αγκαλιά του. «Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω ‘σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…’ και τον προστάτευσα τον Άρη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σοφιάννα Αβραμάκη: Αυτό που είπε χθες δεν μου άρεσε, αλλά ξέρω ποιος είναι ο Κωνσταντίνος

Στις δηλώσεις αυτές, η πρώην παίκτρια του Survivor θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, λέγοντας:

«Το θυμάμαι το σκηνικό. Γυρίζαμε από αγώνισμα. Είχε ξαπλώσει ο Άρης στο μπροστινό μέρος της βάρκας και απλά πήγα και ξάπλωσα κι εγώ, δεν χώθηκα σε καμία αγκαλιά του. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Ξαπλώναμε με σταυρωμένα χέρια και κλειστά μάτια και απολαμβάναμε τη διαδρομή. Πράγματι ήρθε ο κάμεραμαν να πάρει πλάνα και του είπε ο Εμμανουήλ να μην τραβήξει. Αυτό που είπε χθες δεν μου άρεσε, αλλά ξέρω ποιος είναι ο Κωνσταντίνος», είπε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα Αβραμάκη και πρόσθεσε:

«Ρωτήσαμε έναν έναν από την ομάδα αν έχουν δει κάτι και αν ναι γιατί κανείς δεν ήρθε να μας το πει και το είπε σε προσωπική συνέντευξη. Όλοι το αρνήθηκαν. Ο μοναδικός που το παραδέχτηκε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δικαιολογώντας ότι το έκανε σαν τρολ. Κανένας άλλος δεν βγήκε να μιλήσει γιατί κανένας αποκλείεται να έχει δει κάτι».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor: Η κίνηση της Βρισηίδας προς τον Ταλάντσεβ που απέφυγαν όλοι να σχολιάσουν ανοιχτά

Survivor All Star: Οι παίκτες που θα έφτιαχναν το απόλυτο dream team

Οι 7 βασισμένες σε βιβλία ελληνικές σειρές που θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν