Στον χθεσινό τελικό του Survivor την τιμητική τους δεν είχαν μόνοι οι δύο φιναλίστ, αλλά και οι σύντροφοί τους. Προφανώς και έγιναν το επίκεντρο των social media και επηρέασαν την κοινή γνώμη. Το Twitter αποθέωσε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την στήριξη που έδειξε στον Στάθη Σχίζα, που κατάφερε να κερδίσει.

Σίγουρα η Παναγιώταρου συνέβαλε στην νίκη του, αν και ο παίκτης είχε επιδείξει ένα άρτιο προφίλ στο ριάλιτι. Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, δεν έπεισε. Σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά από όσους είδαν τον τελικό. Περισσότερο χαντάκωσε τον Άρη με την στάση της και τον λόγο, που έβγαλε για να τον στηρίξει. Πολλά ήταν αυτά που μας έκαναν να πιστεύουν ότι η συμπεριφορά της ήταν επιτηδευμένη και όχι αυθόρμητη σαν της Αλεξάνδρας.

Οι φανς του Σχίζα υποστηρίζουν ότι η Αντώνα έχει την ίδια έπαρση και υπεροψία με τον Άρη. Τι συνέλαβε σε αυτό; Το πρώτο λάθος που εντόπισαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ήταν ότι δεν έτρεξε να αγκαλιάσει ή να φιλήσει τον σύντροφό της. Στον ημιτελικό η Παναγιώταρου έτρεξε στην αγκαλιά του Σχίζα, αποδεικνύοντας ότι της έλειψε.

Η Αντωνά, όμως, προτίμησε να βγάλει φωτογραφία με τον Σοϊλέδη, χωρίς να εκφράσει τα συναισθήματά της. Το κοινό τα βλέπει όλα. Οι πράξεις μιλούν περισσότερο από τα λόγια.

Η στάση της Αντωνά στον τελικό που σχολιάστηκε

Την επόμενη μέρα, στον τελικό, η Αντωνά κλήθηκε να βγάλει λόγο για να πείσει του τηλεθεατές. Τα «έκανε σαλάτα» με κάποιες δηλώσεις της να γίνονται viral και να παρερμηνεύονται.

«Είναι ένα παιδί που το βλέπω τόση ώρα με κάτι πολύ όμορφο ανάμεσα στα πόδια του» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη βέβαια στην εικόνα της Παναγίας που κρατούσε ο Άρης. Μα πού πήγε το μυαλό σας; Αυτή η ατυχής δήλωση και τα βαρύγδουπα λόγια που αντάλλαξαν, όπως «η μητέρα των παιδιών» μου, δεν στάθηκαν αρκετά. Γενικά όσο συνέχιζε να μιλάει χειροτέρευε η κατάσταση. Η Αλεξάνδρα από την άλλη επέλεξε με πιο απλές και λιτές δηλώσεις που φάνηκαν πιο αληθινές. Με κάθε ευκαιρία φιλούσε τον Στάθη, που δεν την άφηνε από την αγκαλιά του.

Το αποκορύφωμα ήταν η αντίδραση της Αντώνα, όταν ανακοινώθηκε ο νικητής. Κατέβασε «μούρη» και στην συνέχεια εξαφανίστηκε. Δεν εμφανίστηκε ούτε στο πλάνο, όταν σήκωναν «την κούπα», παρότι ο Γιώργος Λιανός και ο Άρης την φώναζαν.

Το πλάνο που τραβήχτηκε, όπου φαίνεται να κοιτά με δολοφονικό βλέμμα κοιτώντας προς την σκηνή, έχει γίνει viral. Μπορεί να αντέδρασε έτσι από απογοήτευση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι «κακιά» επειδή ξενέρωσε με τη νίκη του Στάθη. Φυσικό και επόμενο είναι. Ωστόσο, θα μπορούσε να αντιδράσει πιο ψύχραιμα και να συγχαρεί τους δύο φιναλίστ. Το Twitter πάντως την «δίκασε».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Παρακολουθήσαμε Survivor χθες ή Power of Love;

Το Survivor 2022 «πέρασε και δεν άγγιξε»: Το πιο «άνοστο» και ιντριγκαδόρικο όλων των εποχών

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε