Αν ποτέ δυσκολεύεστε να πειστείτε πως οι άνθρωποι αλλάζουν, αν είστε πεισματάρικες κούτρες και αρνείστε να αλλάξετε, τότε δείτε το Survivor. Μέσα σε ένα μήνα έχουμε δει 3-4 αλλαγές χαρακτήρα και συμπεριφοράς των περισσότερων παικτών, ιδίως στη Μπλε Ομάδα όπου έχει συσσωρευτεί η επιτομή της τοξικότητας. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο θεμελιωτής του ανυπόφορου και έχει καταφέρει σε λίγες ημέρες να ξεπεράσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Χειρότερα: έχει καταφέρει να τον κάνει ελαφρώς συμπαθή.

Αν μπορούσαμε να βάλουμε σε μια σειρά τα στοιχεία του φετινού Survivor από το πιο ενοχλητικό μέχρι το super ultra ενοχλητικό, τότε η κατάταξη θα ήταν ως εξής: σχέδιο Μαρτίκα < αυτόνομοι θωρακικοί Μαρτίκα (αδερφέ πώς τους έχεις κρατήσει έτσι γιομάτους) < τσιρίδα Βρισηίδας < ουρλιαχτά Ασημίνας < η Ασημίνα συνολικά < ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ < Τάκης Καραγκούνιας στην Κόκκινη Ομάδα < Τάκης Καραγκούνιας στη Μπλε Ομάδα < Τάκης Καραγκούνιας εναντίον Εμμανουήλ < Τάκης Καραγκούνιας εναντίον όλων.

Πραγματικά αναρωτιόμαστε αν ο Τάκης Καραγκούνιας συμπαθεί τα άντερα του ή αν γνωρίζει τόσα πολλά όσα λέει και είναι το θύμα μιας οργανωμένης πλεκτάνης. Ή και τα δύο. Δεν είναι αυτοαναιρούμενα. Σίγουρα πάντως μοιάζει ο εθελοντής-θύμα μιας οργανωμένης φάσης από την παραγωγή του Survivor, γιατί αυτό που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, μόνο με τέλεια αντιγραφή επεισοδίου από Οικογενειακές Ιστορίες έμοιαζε.

Πρώτα βλέπαμε τα συμβάντα και μετά ο Τάκης μιλούσε στην κάμερα με ένα ύφος που ήταν προφανές ότι κοιτούσε κάποιον να τον καθοδηγεί στο τι θα πει. Φαινόταν το άβολο παίξιμο του. Ο κοφτός τρόπος που έλεγε τις ατάκες, δεν ήταν ο συνηθισμένος τρόπος που μιλάει και ήταν ταμάμ αυτοί οι κακοί ηθοποιοί που παίζουν στις Οικογενειακές Ιστορίες για να πάρουν κανένα μεροκάματο. Μόνο που ο Τάκης ουρλιάζει. Και γίνεται αφόρητος για το κοινό. Και αλλάζει κατεύθυνση κάθε μέρα. Και πλέον χυδαιολογεί όλο και περισσότερο.

Έχουμε και λέμε.

Τάκης κατά Σοφιάνας

Τα όργανα στη Μπλε μεριά ξεκίνησαν στη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, όταν η Σοφιάνα είπε με εκνευρισμό στον Τάκη ότι ο τρόπος του δεν την βοηθάει. Εκείνος της είπε να βγάζει αλλού τα ψυχολογικά της, εκείνη φούντωσε, του έριξε νερό και άρχισε η ανταλλαγή ύβρεων, με τη Σοφιάνα να είναι έτοιμη να του χιμήξει.

Φυσικά, όλος αυτός ο εκνευρισμός ξεκινάει από το ότι ο Τάκης κατά πάσα πιθανότητα εκθέτει την Σοφιάνα και τον Άρη, τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα, κάνοντας λόγο για ένα φλερτ μεταξύ τους που μπορεί να έχει εξελιχθεί και σε κάτι σωματικό, σύμφωνα με όσα του έχει πει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Τάκης κατά Μαρτίκα

Ο Μαρτίκας έγινε στο χθεσινό επεισόδιο ο Νο1 εχθρός του Καραγκούνια, παρόλο που μόλις πριν 2 εβδομάδες έδειχναν να έχουν συνταχθεί με τον Εμμανουήλ και να επιτίθενται στον Άρη, με τον Μαρτίκα να είναι σιωπηρός και διακριτικός. Τώρα, ο Τάκης επιτίθεται και στον Εμμανουήλ και στον Μαρτίκα και φαίνεται να υπάρχει ένα κοινό μέτωπο στη Μπλε Ομάδα κατά του Τάκη, που όμως δεν επαληθεύτηκε στην ψηφοφορία, με τη Βρισηίδα και τη Στέλλα να ψηφίζουν τον Εμμανουήλ λόγω αγωνιστικής αδυναμίας.

Ο Τάκης πάντως, δεν ήταν φειδωλός στους χαρακτηρισμούς του προς τον Μαρτίκα. Λιμοκοντόρος, το παίζει γκόμενος, γελοίο υποκείμενο και πολλά ακόμα όμορφα εκτόξευσε μπροστά και πίσω από τον mastermind του Survivor

Τάκης κατά Σοφιάννας, Άρη και Εμμανουήλ

Η Σοφιάνα πάντως δεν τα ακούει μόνη της. Στο κάδρο μπαίνει και ο Άρης και ο Εμμανουήλ, που φέρετει να είναι ο ταχυδρόμος του μηνύματος περί φλερτ μεταξύ τους.

Τάκης κατά Μπλε και Κόκκινων

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα, με τον Τάκη να κάνει λόγο για μια συμμορία Μπλε και Κόκκινων που περιλαμβάνει, εκτός των Άρη-Σοφιάνας-Μαρτίκα-Μαίη, και τους Ρουβά-Ναυσικά-Κατσαούνη.

Γενικώς, η υπερβολή, της υπερβολής, ω, υπερβολή, με τον Τάκη Καραγκούνια να έχει βάλει ξεκάθαρο στόχο να ασχολούνται όλοι μαζί του και εδώ υπάρχει μια ερμηνεία. Πότε άρχισε ο Τάκης Καραγκούνιας να γίνεται σούπερ τοξικός; Μετά τη δεύτερη υποψηφιότητα του Εμμανουήλ που παρέμεινε στο Survivor. Τι μήνυμα έλαβε ο Τάκης, ενδεχομένως και από κουβέντες που έχει ανταλλάξει με την παραγωγή; Μα ότι το κοινό γουστάρει αυτές τις συμπεριφορές και ο Τάκης είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Τώρα που η Στέλλα αναμένεται να δώσει για υποψήφιο τον Εμμανουήλ, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη μεταξύ τους μονομαχία, ιδίως αν οι Μπλε χάσουν και τη δεύτερη ασυλία.

Σε κάθε περίπτωση, βλέπουμε ένα crossover ριάλιτι προγραμμάτων και περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια να δούμε να εξελίσσεται το Multiverse των ελληνικών ριάλιτι στο σύμπαν του Survivor.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor: Ριάλιτι επιβίωσης ή βαθύ trash πια;

Τελειώστε αυτό το Survivor τώρα

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Σοϊλέδης και Καραγκούνιας – Μπήκε να τους χωρίσει η παραγωγή