Η Tyra Banks εμφανίστηκε στην εκπομπή «Today» με την Kim Kardashian, όπου μίλησε για την φωτογράφισή τους για την Skims. Η φωτογράφιση σχολιάστηκε ιδιαίτερα, καθώς πολλοί παρατήρησαν ότι στο σώμα της είχαν κάνει photoshop για να φαίνεται πιο αδύνατο. Πρόκειται για μια καμπάνια που θα ενέπνεε τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους, όπως αυτό είναι, για αυτό και το photoshop ήταν μια ειρωνική επιλογή.

Η Banks, η πρώτη μαύρη γυναίκα που απέκτησε δικό της εξώφυλλο στο Sports Illustrated Swimsuit το 1997, ωστόσο, υπερασπίστηκε την Kardashian. «Αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλώ εδώ και δεκαετίες. Έχω καμπύλες και είμαι σχεδόν 50 χρονών σε αυτήν την καμπάνια. Νομίζω ότι είναι αρκετά εμψυχωτική» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μίλησε επίσης για το πώς η Kardashian την έπεισε να συμμετάσχει στην καμπάνια.

«Η Kim είπε ότι όταν ήμουν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, δεν είχε δει στήθη αληθινά και μεγάλα, Είπε ότι αυτό της έδωσε αυτοεκτίμηση για το σώμα της. Κάναμε, λοιπόν, μια σοβαρή κουβέντα και τελικά συμφώνησα» είπε η Banks.

Η Kardashian στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μόλις είχαμε μια ειλικρινή συνομιλία από καρδιάς και άκουσε τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία, γιατί ξεκίνησα τη μάρκα. Είναι για την υποστήριξη των γυναικών».

Παρά τα σχόλια της Banks, η νέα καμπάνια «Icons» της Skims, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Heidi Klum, Alessandra Ambrosio και Candice Swanepoel, ακόμα επικρίνεται από τους χρήστες στα social media.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Celebrities που παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας – Ποιοι είναι ακόμα μαζί και ποιος χώρισε μετά από 55 ώρες

Πριγκίπισσα Charlene: Φουντώνουν οι φήμες ότι έφυγε ξανά από το Μονακό – Τι έχει συμβεί

Παντρεύτηκαν Brooklyn Beckham και Nicola Peltz – Ο πολυτελής γάμος στη Φλόριντα