Έκπληξη και ανησυχία έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Τζέιμι Φοξ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η οικογένεια το έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στο Instagram, με την κόρη του να γράφει: 

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει επαφή με το περιβάλλον, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε πηγή στο TMZ.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η κατάσταση του Τζέιμι Φοξ ήταν σοβαρή, αν και δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το ποια ήταν ακριβώς η αιτία που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο μήνα είχε αναφερθεί ότι ο Φοξ «είχε καταρρεύσει» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που οδήγησε στην απόλυση πολλών ανθρώπων ανάμεσά τους έναν παραγωγό και δύο σκηνοθέτες.