Ένας κύκλος έκλεισε. Μετά από οκτώ χρόνια, ο Τζέιμς Κόρντεν αποχαιρέτησε το κοινό του Late Late Show και μαζί και την Αμερική, μιας και ο παρουσιαστής θα μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία. Ο Κόρντεν ανέλαβε τον ρόλο του οικοδεσπότη του late-night talk show από τον κωμικό και ηθοποιό Κρεγκ Φέργκιουσιον, το 2015.

«Ξεκινήσαμε αυτό το show με τον Ομπάμα, συνεχίσαμε με τον Τραμπ κα με μία παγκόσμια πανδημία. Έχω δει την Αμερική να αλλάζει», είπε μεταξύ άλλων ο Τζειμς Κόρντεν στην τελευταία του εκπομπή και παρακάλεσε το κοινό να «θυμηθεί τι σημαίνει η Αμερική για τον υπόλοιπο κόσμο. Ναι, έχει ελαττώματα, αλλά δείξε μου ένα μέρος που δεν έχει».

Μεταξύ όσων προβλήθηκαν στο φινάλε της εκπομπής, τις εντυπώσεις κέρδισε το βίντεο που υπόλοιποι παρουσιαστές των υπόλοιπων talk show, μαζεύτηκαν στην… κρεβατοκάμαρα του Κόρντεν και μοίρασαν άφθονο γέλιο. Γι’αυτό η αμερικανική τηλεόραση είναι μπροστά. 

Σεθ Μέγερς, Τζίμι Κίμελ, Στίβεν Κόλμπερτ, Τζίμι Φάλον και Ντέιβιντ Λέτερμαν εμφανίστηκαν στο όνειρο του Κόρντεν και μίλησαν για τα μυστικά μιας επιτυχημένης εκπομπής, ενώ το βίντεο ολοκληρώθηκε με τον πρώην παρουσιαστή του  «The Daily Show», να εμφανίζεται με τον Κόρντεν στο «The Masked Singer».