Είναι 2002. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ στήνουν ένα βίντεο κλιπ, το Jenny From The Block, που αποτελεί ένα τρόπον τινά πρόμο της σχέσης τους. Εκεί ο Άφλεκ φαίνεται σε μια σκηνή να της χαϊδεύει τα οπίσθια και να της βάζει αντηλιακό.

Είναι 2021. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν πάει διακοπές με σκάφος 130 μέτρων στο Σεν Τροπέ και σε κάποιες από τις φωτογραφίες ο Άφλεκ φαίνεται να χαϊδεύει τα οπίσθια της Λόπεζ.

Βλέποντας κάτι τέτοιο, όλοι είπαν ότι το παρελθόν ζωντανεύει μπροστά μας. Ότι γυρίσαμε πίσω στο χρόνο. Ότι τελικά η τύχη γράφει τις πιο ωραιές ιστορίες. Ή ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μάλλον ως φάρσα κι εδώ.

https://www.intronews.gr/tzenifer-lopez-i-protis-anartisi-me-ton-ben-aflek-agkaliazontai-filiountai-kai-o-kosmos-trelainetai

Όχι γιατί η Λόπεζ και ο Άφλεκ δεν είναι μαζί, αλλά γιατί μετά από ένα δίμηνο που έπαιζαν το παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό με τους παπαράτσι, ξαφνικά η Λόπεζ αναρτά στο Instagram φωτογραφία τους που φιλιούνται κι είναι η πρώτη που βλέπει το διψασμένο για τη σχέση τους κοινό, άρα χάνεται η ισχύς των παπαράτσι. Δεν έχουν τι να προσφέρουν. Και μετά, όλως τυχαίως, οι φωτογραφίες που τους τράβηξαν όταν το σκάφος είχε ρίξει άγκυρα, ήταν αυτές που θύμιζαν το παρελθόν.

Η popstar και ο ηθοποιός αντιλαμβάνονται ότι αυτή τη στιγμή το Χόλιγουντ είχε ένα κενό ενδιαφέροντος. Δεν υπήρχαν πολλά να τους απασχολήσουν, ιδίως εν μέσω πανδημίας. Ώσπου ξαφνικά, γίνεται η επανασύνδεση και όλα ξεχνιούνται μπροστά στην επιθυμία όλων να τους δουν να δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στην ερωτική τους σύνδεση.

Η Λόπεζ μπορεί να σταθεί και μόνη της ως ένα power symbol. Ο Άφλεκ όχι. Οι δυο τους μαζί όμως, δεδομένου και του παρελθόντος, αποτελούν κάτι που δίνει ζωή σε έντυπα και ιστοσελίδες lifestyle-gossip περιεχομένου στις ΗΠΑ.

Αυτό που έγινε πάνω στο σκάφος και μετά με τις περαντζάδες τους στα σοκάκια του Σεν Τροπέ, δεν ήταν κάτι τυχαίο, ούτε κάτι που έγινε για πλάκα. Πάνω στο σκάφος της Λόπεζ υπάρχουν, πέρα από τους σωματοφύλακες, καμιά 10άρια άτομα. Γυμναστές, διατροφολόγοι, βοηθοί. Ε, όλο και κάποιος μάνατζερ ή image maker θα υπάρχει για να φτιάξει το σκηνικό που έκανε τον γύρο του ψηφιακού κόσμου.

Με πιο απλά λόγια, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έστησαν μια meta αφήγηση για το ειδύλλιο που αναθερμάνθηκε και αποτελούν αυτή τη στιγμή το πιο καυτό ζευγάρι. Παγκοσμίως.

* Φωτογραφία: Getty Images