Η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως έχει αποκαλύψει περιμένει το πρώτο της παιδί. Αν και έκανε γνωστό ότι είναι έγκυος στο Instagram, όποιος θα θέλει να παρακολουθεί την εγκυμοσύνη της στα social media, δεν θα μπορεί. Δεν θα ανεβάζει free περιεχόμενο στο Instagram, όπως οι υπόλοιπες influencers. Αντίθετα, όπως θα έκανε κάθε επιχειρηματικό μυαλό, θα ανεβάζει αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο στο «Only Fans».

To μοντέλο συνεχίζει να συνδέεται κανονικά στην πλατφόρμα, που αποτελεί μια πηγή εσόδων για εκείνη τα τελευταία χρόνια. Σε ερώτηση ενός follower για το πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της η Τζούλια Αλεξανδράτου είπε: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν». Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί κυριολεκτικά να πουλάει την εγκυμοσύνη της.

Αλεξανδράτου story

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της είχε δημιουργήσει αναστάτωση, με πολλούς να μην το πιστεύουν. Η φουσκωμένη της κοιλιά, όμως, επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της. Ακόμα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε άλλες δύο εγκυμοσύνες, κάνοντας φανερό ότι δεν γνωρίζουμε όλες τις πτυχές της ζωής της.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ», είχε γράψει.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Madonna: Η ντροπιαστική στιγμή που κόντεψε να «βάλει τέλος» στην καριέρα της και το gender-fluid look του 16χρονου γιου της

Anne Heche: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός μετά το τροχαίο – «Δεν αναμένεται να τα καταφέρει»

Δανάη Λιβιεράτου: Η κόρη του Λάμπη και της Εύης Αδάμ είναι το ίδιο εντυπωσιακή με τους γονείς της