Σοβαρό πρόβλημα με την όρασή της αντιμετωπίζει η Τζούντι Ντεντς, αλλά δεν το βάζει κάτω…

Η ηθοποιός επιμένει να μην εγκαταλείπει τη δουλειά της καθώς όπως είπε «έχω έναν παράλογο φόβο της πλήξης»

Η 88χρονη ηθοποιός, Τζούντι Ντεντς αποκάλυψε ότι πλέον η όρασή της έχει επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε δεν μπορεί να δει τα κινηματογραφικά πλατό.

Μιλώντας στη Sunday Mirror, η ηθοποιός δήλωσε ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει λύσεις, αλλά «δεν μπορώ να δω πια σε κινηματογραφικά πλατό, και δεν μπορώ να δω για να διαβάσω. Έχω τόσους πολλούς φίλους που θα μου μάθουν το σενάριο. Αλλά έχω φωτογραφική μνήμη».

Η Ντεντς έχει μιλήσει ανοιχτά για τις επιπτώσεις που έχει στην καριέρα της το πρόβλημα όρασής της και την ανάγκη να απομνημονεύει προφορικά τα λόγια της.

Παρά το πρόβλημα και τα εμπόδια που της θέτει, συνεχίζει να εργάζεται κανονικά καθώς όπως ανέφερε «έχω έναν παράλογο φόβο της πλήξης».

«Γι’ αυτό έχω τώρα αυτό το τατουάζ που λέει carpe diem. Αυτό είναι που πρέπει να ακολουθούμε στη ζωή μας», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μίλησε επίσης για τον σύντροφό της, τον συντηρητή Ντέιβιντ Μιλς, τον οποίο γνώρισε το
2010: «Ο Μίλς είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ […] Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή. Το να γελάς με κάποιον είναι τρομερά σημαντικό. Γελάμε για τα πάντα».

Με πληροφορίες από Guardian