Η Βαλεντίνα Φεράνι είναι πλέον από τα πρόσωπα που αμείβονται αδρά από το influencing. Ακολουθεί τα χνάρια της αδερφής της -εκείνης που έκανε όλη την οικογένεια διάσημη- Κιάρας Φεράνι, ενώ έχει ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση πουλώντας πανάκριβα σκουλαρίκια.

Αναπόφευκτα η προσωπική ζωή της Βαλεντίνα Φεράνι βρίσκεται στο επίκεντρο και αποτέλει μέρος των δημοσιευμάτων της Ιταλίας, ειδικά μετά τον ξαφνικό χωρισμό με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της, Λούκα Βέζιλ. Όλοι θεωρούσαν πως ήταν θέμα χρόνου να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο οι δύο influencers έκαναν την ανατροπή και ανακοίνωσαν μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram τους, το τέλος του ρομαντικού τους ειδυλλίου.

Πλέον και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους με νέους συντρόφους, ωστόσο η Βαλεντίνα Φεράνι δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια στο προφίλ της, για την επιλογή της. Η influencer διατηρεί δεσμό με τον Ματέο Ναπολιτάνο, με τις φήμες να τους θέλουν μαζί από τον περασμένο Μάρτιο. 

Βαλεντίνα Φεράνι

Τα αρνητικά σχόλια στην Βαλεντίνα Φεράνι για τον Ματέο Ναπολιτάνο

Το γεγονός πως ο Ματέο Ναπολιτάνο είναι 9 χρόνια μικρότερος της Βαλεντίνα Φεράνι, φαίνεται πως «ξενίζει» τους θαυμαστές της, οι οποίοι θεωρούν πως εκείνη πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση της με τον Βέζιλ. Σα να της το κρατάνε.

Ειδικότερα, στα σχόλια που δέχτηκε στην ανάρτησή της με τον Ματέο, οι περισσότεροι της γράφουν πως δεν έχει την προσωπικότητα του πρώην συντρόφου της και σύντομα θα καταλάβει το λάθος που έκανε. Δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας, είναι και ζήτημα πως πιστεύουν πως ο νέος της σύντροφος είναι μαζί της για να γίνει δημοφιλής.

Βαλεντίνα Φεράνι

Ποιος είναι ο Ματέο Ναπολιτάνο

Το νέο boyfriend της Βαλεντίνα Φεράνι κατάγεται από το Castelfranco Veneto, ενώ ζει στην Καλιφόρνια όπου και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Biola. Δεν είναι από τα πρόσωπα που βρίσκονται στην επικαιρότητα, αλλά με τη σχέση του με την μικρότερη κόρη των Φεράνι, σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ο ίδιος έκανε και μια ανάρτηση στο προφίλ του, με τους δυο τους να δίνουν ένα φιλί στη θάλασσα, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.