Ο Βασίλης Μπισμπίκης τους τελευταίους μήνες, που βρίσκεται σε σχέση με την Δέσποινα Βανδή, έχει αλλάξει στάση προς τα media, αφού μιλάει πια ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.  Το  ερωτευμένο ζευγάρι, κυκλοφορεί πλέον ελεύθερα και δεν κρύβει τον έρωτά του. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, που μέχρι πρόσφατα μιλούσε μόνο για τα επαγγελματικά του,  παραδέχεται και ο ίδιος πως έχει αλλάξει, από τότε που γνώρισε την γνωστή τραγουδίστρια. Ο ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό «Down Town», για τη διάσταση που έχει πάρει στα media η προσωπική του ζωή, και για την ίδια τη Βανδή και τη σχέση τους.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, σχετικά με το αν κατάφερε να συμβιβαστεί με την δημοσιότητα που έχει πλέον η προσωπική του ζωή, ο Μπισμπίκης, απάντησε πως «βρίσκεται σε φάση που το παρατηρεί και έχει αρχίσει κάπως να χαλαρώνει, αν και στην αρχή είχε εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που τον κυνηγούσαν».

Σωτήρης Τσαφούλιας για revenge porn: Πώς «οχύρωσε» τις κόρες του – «Μπορεί να πέσεις σε παγίδα, μην κάνεις καμιά ανοησία»

Μιλώντας για την σύντροφο του, ανέφερε πως η Δ.Βανδή, τον είχε ενημερώσει με τρόπο πως θα απασχολήσουν τα μέσα και πως τον είχε ρωτήσει αν το αντέχει ή όχι.

«Προφανώς για να μας κυνηγάνε, θα πουλάει σαν κουτσομπολιό. Ίσως να το βλέπουνε οι άνθρωποι κάπως σαν τη ζωή που δε ζήσανε, σαν το άπιαστο όνειρο. Λένε “η star με τον ηθοποιό”. Και; Τι διαφορετικό έχουμε δηλαδή από τους άλλους ανθρώπους, επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση; Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου».

Ανέφερε επίσης, πως το γεγονός ότι υπάρχει αντίφαση στην σχέση τους, ιντριγκάρει τον κόσμο, αφού όλοι έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για την Δέσποινα Βανδή, ενώ σε εκείνον έχουν φορέσει την ταμπέλα του κουλτουριάρη – παρότι ο ίδιος θεωρεί πως δεν είναι.

Στην βασική ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι ήταν εκείνο που τον έκανε να ερωτευτεί την τραγουδίστρια, εκείνος απάντησε: «Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της».