Η Victoria Beckham παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Grazia, στο οποίο μπήκε και εξώφυλλο και έκανε κάποιες body positive δηλώσεις, που όμως φάσκουν και αντιφάσκουν. Σε μια εποχή που προσπαθούμε να απενεχοποιήσουμε τα περιττά κιλά παραπάνω, η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια θέλησε να περάσει ένα μήνυμα, αλλά με λάθος τρόπος.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο ότι πλέον τα skinny σώματα είναι μια παλιομοδίτικη τάση. «Το να θέλεις να είσαι πολύ αδύνατη, είναι πασέ», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Οι σύγχρονες γυναίκες θέλουν να φαίνονται υγιείς και με καμπύλες. Θέλουν να έχουν στήθος – και οπίσθια».

Αυτό το διαπίστωσε όσο βρισκόταν στη νότια Φλόριντα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είδε το πώς πραγματικά μοιάζουν πολλές γυναίκες ή το πώς θέλουν να γίνουν. «Υπάρχουν πολλές γυναίκες με καμπύλες στο Miami και το στηρίζουν. Περπατούν στην παραλία χωρίς πολλά ρούχα, και είναι φανταστικές. Δείχνουν το σώμα τους με τόση αυτοπεποίθηση. Τόσο η συμπεριφορά, όσο και το στιλ τους, μου φάνηκαν απελευθερωτικά».

Η Beckham δήλωσε επίσης ότι θέλει να δείξει στην 11χρονη κόρη της, Harper, γυναίκες «που αγαπούν τις καμπύλες και την εμφάνισή τους», ενώ αποκάλυψε ότι κι η ίδια δυσκολεύτηκε να αποδεχθεί την εικόνα της. Όταν όταν ρωτήθηκε για το πολύ αδύνατο σώμα της, ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:

«Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος που φοράς, αλλά με το να ξέρεις ποιος είσαι και να χαίρεσαι με αυτό που είσαι. Εγώ βρήκα την ισορροπία μεταξύ του να περνάω καλά και του να έχω πειθαρχία και να τρώω υγιεινά και να γυμνάζομαι. Όταν είσαι νεότερος, πολεμάς αυτήν την ισορροπία, αλλά όσο μεγαλώνω, φτάνω σε ένα σημείο που ξέρω πώς μοιάζει η ισορροπία. Ξέρω τι λειτουργεί για εμένα».

Στο μεταξύ, η Beckham πρόσφατα είπε ότι έχει ενσωματώσει στη γυμναστική τα βάρη, με την ελπίδα να πετύχει το καλύτερο που μπορεί να φτάσει. Από τη μία στηρίζεις δηλαδή τα πιο juicy σώματα, κάνοντας λόγο για παραπάνω κιλά, από την άλλη ωθείς το δικό σου στα άκρα.

Με πληροφορίες από Page Six

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Maye Musk: Η 74χρονη μαμά του Elon ποζάρει με μαγιό για το εξώφυλλο στο Sports Illustrated

Η Julia Fox πήγε για ψώνια στο σουπερμάρκετ με τα εσώρουχα γιατί…μπορεί

Johnny Depp – Amber Heard: Εμπνέουν κωμικά σόου, γίνονται memes και αλλάζουν το digital interaction