H Jada Pinkett μπορούμε να πούμε ότι ήταν η πρωταγωνίστρια των Oscars 2022, μετά το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock. Παρότι το πολυσχολιασμένο σκηνικό είχε να κάνει με εκείνη, κρατούσε σιγή ιχθύος μέχρι στιγμή. Το απόγευμα της Τρίτης, «έσπασε την σιωπή της» και επανήλθε στο Instagram με μια σχετική ανάρτηση.

Η σύζυγος του Will Smith, έγραψε απλά: «Αυτή είναι εποχή επούλωσης και είμαι εδώ γι’ αυτό». Ο Smith χαστούκισε τον Rock, όταν αυτός έκανε μια αναφορά στην ταινία GI Jane του 1997, παρομοιάζοντας την Pinkett με την Demi Moore, η οποία είχε ξυρίσει το κεφάλι της. Δεν ήταν σαφές αν ο Rock γνώριζε ότι η Jada πάσχει από αλωπεκία.

Πάντως, το περιστατικό πήρε τεράστιες διαστάσεις, με την Ακαδημία να καταδικάζει την πράξη του Smith και να εξετάζει αν θα κρατήσει το Όσκαρ. Χρήστες του διαδικτύου, επίσης, σχολίασαν αρνητικά την αντίδρασή του, και επανέφεραν στην επικαιρότητα μερικές παλιές πλάκες του Will Smit.

Ένα βίντεο από τη δεκαετία του 1990, τον δείχνει να αστειεύεται για την αλωπεκία, επανήλθε στο διαδίκτυο λίγες ώρες μετά το περίφημο χαστούκι του στα Όσκαρ. Οι χρήστες των social δεν ξεχνάνε ποτέ, και δεν συγχωρούν. Τα πλάνα του Smith προέρχονται από το The Arsenio Hall Show το 1991, όπου ο σταρ του Fresh Prince of Bel Air χλεύαζε τον John B. Williams, τον μπασίστα της μπάντας του show.

«Πρέπει να βάζει κερί στο κεφάλι του κάθε πρωί», είπε ο Smith, δείχνοντας τον Williams. Μερικά μέλη του κοινού ακούστηκαν να γελούν και να χειροκροτούν, ενώ άλλα ακούστηκαν να αποδοκιμάζουν το αστείο, κάτι που ώθησε τον Smith να πει, «έλα, είναι αστείο». Μετά από 30 χρόνια, ο ίδιος θα χτύπαγε έναν άνδρα που έκανε ίδια πλάκα. Τραγική ειρωνεία.

https://www.youtube.com/watch?v=pQVAqgJrrNU&feature=emb_title

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Χαστούκι Will Smith στον Chris Rock: Υπάρχει παρελθόν κόντρας μεταξύ των δύο πρώην φίλων

Will Smith: Η συγγνώμη άργησε μια μέρα – Η Ακαδημία ξεκίνησε έρευνα για το χαστούκι

Ezra Miller: O «Flash» συνελήφθη σε μπαρ στη Χαβάη