Το χαστούκι στα Oscar εξακολουθεί να απασχολεί τα media, αλλά και την Ακαδημία, με ένα έντονο παρασκήνιο να κρύβεται από πίσω. Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Λος Άντζελες ήταν έτοιμη να συλλάβει τον Chris Smith, αλλά αυτό δεν συνέβη γιατί δεν το επέτρεψε o Chris Rock. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται παραγωγός της τελετής και αποκαλύπτει η Daily Mail.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξη του Will Packer, στο Good Morning America, ο παραγωγός των Oscar η αστυνομία είπε στον Rock πως θα απομακρύνει τον Smith από το κοινό, ώστε να συλληφθεί για βιαιοπραγία. «Θα πάμε να τον πάρουμε, είμαστε έτοιμοι να τον πάρουμε τώρα», είπαν οι αστυνομικοί στον Rock, θυμάται ο Packer. «Μπορείτε να ασκήσετε κατηγορίες. Μπορούμε να τον συλλάβουμε».

https://youtu.be/nw63KB7I4dc

Ο Packer δήλωσε ότι ο Rock δεν ήθελε να ακούσει τους αστυνομικούς, αναφέροντας ότι είναι καλά. Τελικά, ο κωμικός αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορίες, αλλά η αστυνομία είπε σε δήλωση πως «εάν το εμπλεκόμενο μέρος επιθυμεί μια αστυνομική αναφορά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το LAPD θα είναι διαθέσιμο για να ολοκληρώσει μια έκθεση έρευνας».

Όσον αφορά τον Will Smith, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη την επόμενη ημέρα μέσω Instagram, θα αντιμετωπίσει «πειθαρχικές διαδικασίες», όπως αναφέρει η Ακαδημία, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναστολή, αποβολή ή άλλες κυρώσεις.

«Σύμφωνα με τα Πρότυπα Δεοντολογίας της Ακαδημίας, καθώς και με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, ο Will Smith θα λάβει ειδοποίηση τουλάχιστον 15 ημερών για ψηφοφορία σχετικά με τις παραβιάσεις και τις κυρώσεις του, καθώς και την ευκαιρία να ακουστεί εκ των προτέρων μέσω γραπτής απάντησης», ήταν μεταξύ άλλων η δήλωση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Jim Carrey: Αποσύρεται από την υποκριτική – «Έχω κάνει αρκετά»

Τι συμβαίνει με την Doja Cat: Σταματάει ή όχι τη μουσική;

Morbius: Όσα μας κέρδισαν αλλά και όσα μας δίχασαν στην νέα ταινία των Marvel/Sony (spoiler free)

Με πληροφορίες από LAPD