Μετά την Kim Kardashian, η προσωπική ζωή του Kanye West είναι ένα χάος. Ο ράπερ, που πρόσφατα είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ενώσει ξανά την οικογένειά του και να δεχθεί μια δεύτερη ευκαιρία από την ιδιοκτήρια της SKIMS, είχε προσπαθήσει τελευταία να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, στο πλευρό της Chaney Jones.

Αυτή η προσπάθεια δεν πήγε πολύ καλά βέβαια, όπως αντίστοιχα κι εκείνη που είχε κάνει με την Julia Fox. Ο ράπερ χώρισε με την Chaney Jones, η οποία να πούμε πως μοιάζει τρομερά στην Kim Kardashian και ίσως αυτός ήταν εξίσου ένας λόγος που περίμεναν πολλοί αυτό το ζευγάρι να κρατήσει.

Γιατί χώρισαν Kanye West και Chaney Jones;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΤΜΖ που αναμεταδίδει η Daily Mail, το λάδι στη φωτιά έριξε ο φωτογραφικός φακός που «τσάκωσε» τον Kanye West με μία γυναίκα στον κινηματογράφο, η ταυτότητα της οποίας δεν έγινε γνωστή. Οι θαυμαστές του πιστεύουν πως είναι η Monica Corgan.

Λίγες ημέρες μετά, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μετά και το ταξίδι τους στην Ιαπωνία. Στο μεταξύ, ένα μήνα πριν, η Chaney έδειξε ένα τατουάζ αφιερωμένο στον ράπερ, στον καρπό της, όπου είχε γράψει «Ye», το όνομα που χρησιμοποιεί ο Kanye.

Μετά τον χωρισμό, το μοντέλο αφαίρεσε τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram και τώρα μάλλον θα ψάχνετε για να αφαίρεσει και το τατουάζ.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Johnny Depp: Το μήνυμα που στέλνει στο πρώτο του βίντεο στο TikTok μετά τη νίκη του

Κόνι Μεταξά: Οι νέες φωτογραφίες από το bachelorette party στη Σαντορίνη

5 μεταφορικά με τα οποία θα μπορούσε η Καινούργιου και ο Κοκλώνης να πάνε στη Μύκονο