Η Adele έχει επιστρέψει για τα καλά στη δημοσιότητα και την επικαιρότητα. Κι αυτό φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε τρόπο. Η τραγουδίστρια, αυτή τη φορά, βρέθηκε στο διάσημο gay bar Heaven, του Λονδίνου, και πρόσφερε άπλετο θέαμα στους θαμώνες.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ρεπορτάζ της DailyMail, λίγες ημέρες μετά τη τριπλή βράβευσή της στα βραβεία Grammy, εμφανίστηκε μεθυσμένη σε gay bar, ανέβηκε στη πίστα και ένα μίνι στριπτίζ στη μπάρα.

Πέταξε το Fendi σακάκι της, έμεινε με το σουτιέν και κάπου εκεί πήρε το μικρόφωνο και είπε: «λατρεύουμε να είμαστε γ@@@@@ γυναίκες». Νωρίτερα είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Graham Norton, δίνοντας συνέντευξη.

Το event παρουσίαζαν ο αμερικανός RuPaul’s και η Βρετανίδα Cheryl Hole, γνωστές drag queen.  Η τελευταία μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο στιγμιότυπα με την διάσημη τραγουδίστρια.

Ένας θεατής δήλωσε στην Daily Star: «Η Adele το λάτρεψε. Περνούσε υπέροχα με φίλους και της άρεσε ο διαγωνισμός. Μόλις ολοκληρώθηκε, εισέβαλε στη σκηνή και το πλήθος τρελάθηκε. Κανείς δεν περίμενε ότι θα έβλεπε εκεί μια διάσημη μορφή της μουσικής σκηνής».