Η Billie Eilish αποφάσισε να βάλει όλους όσους σχολιάζουν την εξέλιξη του στυλ της, στη θέση τους. Η 21χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στα stories της στο Instagram απευθυνόμενη στους «πραγματικά ηλίθιους» που νιώθουν συνεχώς την ανάγκη να σχολιάζουν το στυλ της, προτρέποντάς τους, δε, «να αφήσουν τις γυναίκες να υπάρχουν».

Όπως είπε η Eilish «πέρασα τα πρώτα 5 χρόνια της καριέρας μου με εσάς τους ανόητους να με εξοντώνεται γιατί φερόμουν σαν αγόρι και ντυνόμουν όπως ντυνόμουν και μου λέγατε συνεχώς ότι θα ήμουν πιο σέξι εάν συμπεριφερόμουν σαν γυναίκα» και πρόσθεσε: «Και τώρα που αισθάνομαι αρκετά άνετα για να φορέσω οτιδήποτε ελάχιστα θηλυκό ή ταιριαστό, άλλαξα και είμαι ξεπουλημένη και… ‘τι της συνέβη’, ‘Ω Θεέ μου δεν είναι η ίδια Billie, είναι ακριβώς όπως οι υπόλοιπες’ μπλα, μπλα, μπλα. Αφήστε τις γυναίκες να υπάρχουν».

Eilish

Σε επόμενες αναρτήσεις, η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων: «Αστείο: Το ξέρατε ότι οι γυναίκες είναι πολύπλευρες; Σοκαριστικό σωστά;;; πιστέψτε το ή όχι, οι γυναίκες θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για πολλά πράγματα» ανέφερε σε ένα ποστ, ενώ σε ένα άλλο πρόσθεσε: «Επίσης, η θυληκότητα δεν ισοδυναμεί με αδυναμία. Ω Θεέ μου, Τρελό σωστά; Ποιος το ήξερε». Και μία ακόμη ανάρτηση: «Και επίσης είναι εντελώς ανήκουστο και τρελό να θέλεις να εκφράζεσαι διαφορετικά σε διαφορετικές στιγμές».