Για σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο Yeong-su, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς στο Netflix, Squid Game, ως «παίκτης 001». Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, άγγιξε με ανάρμοστο και προκλητικό τρόπο το σώμα μιας γυναίκας, παρά τη θέλησή της, στα μέσα του 2017, σύμφωνα με τη καταγγελία του θύματος τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η υπόθεση έκλεισε τον Απρίλιο, χωρίς να απαγγελθούν περαιτέρω κατηγορίες εναντίον του Yeong-su, ωστόσο το γραφείο του εισαγγελέα στη Σουβόν, άνοιξε ξανά την υπόθεση και ερεύνησε τους ισχυρισμούς της γυναίκας, τους οποίους ο 78χρονος ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά.

Διαβάστε ακόμη: Ivana Knoll: Η πανέμορφη Κροάτισσα που προκαλεί αντιδράσεις στο Κατάρ και ο σεβασμός σε μια κουλτούρα καταπίεσης

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο Yeong-su είχε ζητήσει συγγνώμη από την γυναίκα, χωρίς όμως να παραδέχεται τις κατηγορίες. Είχε δηλώσει, μάλιστα, οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν ευσταθούν, καθώς το μόνο που είχε κάνει ήταν «να κρατήσει τα χέρια της γυναίκας για να της δείξει τον δρόμο γύρω από μια λίμνη».

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο ίδιος είχε παραχωρήσει σε συνέντευξη του πως η ζωή του ξεκίνησε να αλλάζει μετά την επιτυχία του Squid Game και είπε πως «νιώθω σαν να είμαι στον αέρα. Δυσκολεύομαι να ηρεμήσω και να συγκρατηθώ. Όταν πηγαίνω σε καφετέριες ή άλλα μέρη, αποκτώ αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, το να είσαι ένας διάσημος ηθοποιός, είναι δύσκολο».