H ηθοποιός του «Doctor Strange», Zara Phythian, κατηγορείται μαζί με τον σύζυγό της ότι έκαναν σεξ με μια έφηβη. Η Phythian, που έπαιξε την Brunette Zealot στην ταινία της Marvel του 2016, έχει κατηγορηθεί για παρενόχληση μαζί με τον σύζυγό της Victor Marke και για «επανειλημμένες σεξουαλικές σχέσεις» με ένα 13χρονο κορίτσι, σύμφωνα με την Nottinghamshire Post.

Το κορίτσι, το οποίο είναι τώρα ενήλικο, ισχυρίζεται ότι η 36χρονη και ο 58χρονος σύζυγός της, την μέθυσαν και έκαναν σεξ μαζί της. Αυτό συνέβη μεταξύ του 2005 και 2008. Είπε επίσης ότι έβγαλαν βίντεο μερικές από τις πράξεις που έκαναν μαζί της.

«Ήξερα ότι ήταν λάθος, αλλά απλά δεν ήξερα πώς να ξεφύγω από την κατάσταση ή να πω τίποτα», είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το δημοσίευμα. «Θυμάμαι ότι προσπάθησα να αντιγράψω την αντίδραση της Zara εκείνη τη στιγμή. Την θαύμαζα και προσπαθούσα να της μοιάσω με κάθε τρόπο».

Τόσο η Phythian όσο και ο Marke ήταν δάσκαλοι πολεμικών τεχνών στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν γνωρίστηκαν με την έφηβη. Υποστηρίζει ότι η Phythian της είπε να παίξουν «θάρρος ή αλήθεια» και την προκάλεσε να κάνει στοματικό στον σύζυγό της. Ακόμα, η κοπέλα είπε  στο δικαστήριο ότι ένιωθε πως η η Phythian την «προπονούσε», για να βελτιωθεί στη σεξουαλική δραστηριότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zara Phythian (@zaraphythian)

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του άνδρα της Phythian

Μάλιστα, ο Marke, προπονητής πολεμικών τεχνών και τάε κβον ντό σε επαγγελματικό σχεδόν επίπεδο, ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ μαζί της περίπου 20 φορές σε διαφορετικές περιπτώσεις. Καθώς η κακοποίηση συνεχιζόταν, ο άνδρα την απείλησε ότι θα της σπάσει τα γόνατα αν το έλεγε σε κανέναν, αναφέρει το BBC .

«Απλώς είπε ότι κανείς δεν θα με πίστευε αν τους το έλεγα ούτως ή άλλως. Πάντα είχαν μια εξουσία πάνω μου», είπε στην αστυνομία.  Η Phythian βρισκόταν «στο αποκορύφωμα της καριέρας της» όταν διατυπώθηκαν οι ισχυρισμοί, έχοντας παίξει στην ταινία της Marvel.

Ο δικηγόρος Francis McGrath, ο οποίος εκπροσωπεί τον σύζυγο της, ανέφερε ότι οι καταγγελίες έγιναν αφού η Phythian κέρδισε φήμη, με σκοπό να την βλάψουν. Το ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Madonna: Εσείς είδατε τις τρομερά προκλητικές πόζες με ανοιχτά πόδια που σόκαραν τόσο τα ελληνικά sites;

Salma Hayek: Φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την 14χρονη κόρη της στη Vogue

Sienna Miller: Πώς η σχέση της με τον Jude Law τη γλίτωσε από σεξουαλική παρενόχληση του Weinstein