Σαν «βόμβα έσκασε» ο χωρισμός της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μετά από 12 χρόνια σχέσης. Οι δύο τους έγιναν ζευγάρι το 2010, όταν ήρθαν πιο κοντά τη βραδιά των βραβείων Mad. Στην παρουσίαση του cd του «Το καλύτερο ψέμα», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ρωτήθηκε αν ισχύει πως είναι ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια και επιβεβαίωσε τις φήμες. Από τότε συγκατοικούσαν στα νότια προάστια, ενώ ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των παπαράτσι.

Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει υιοθετήσει 28 γάτες και έναν σκύλο στο σπίτι του. Ο Μιχάλης, είχε τέλειες σχέσεις με την πεθερά του και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία αφού κι εκείνη φαίνεται να τον έχει σαν παιδί της. Και οι δυο έχουν παραδεχτεί πως πέρασε ένα διάστημα δυο χρόνων κατά το οποίο κλονίστηκε η σχέση τους κυρίως με τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετώπισε ο Μιχάλης.

Ο συνθέτης και τραγουδιστής σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις του είχε παραδεχτεί πως “η Ζέτα μου στάθηκε σαν βράχος” με εκείνη να συμπληρώνει μιλώντας για τον άντρα της ζωής της ότι “ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που δεν ξέρω αν μας δυνάμωσε κι άλλο αλλά σίγουρα μας ένωσε πολύ. Ξέρουμε ότι ο ένας είναι στήριγμα του άλλου”.

Περί εγκυμοσύνης

«Φυσικά και θέλω να κάνω παιδί έχει πει σε συνέντευξή της. Πολύ θα το ήθελα. Είναι μια ιδέα με την οποία έχω έρθει κοντά και μου αρέσει. Θα ήθελα όμως να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος και να δημιουργήσει κάτι δικό του. Δεν θα ήθελα τα δικά μου στραβά κι απωθημένα να τα πάρει το παιδί. Με άλλα λόγια δεν θα ήθελα έναν κλώνο μου» έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ζέτα. Μάλιστα η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί ότι έχουν πολλά κοινά με τον τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Στη συμβίωση γενικώς έχουμε πάρα πολλά κοινά.

Τώρα εκεί που δεν συμβαδίζουμε πολύ είναι στην τάξη είχε πει. Εγώ είμαι πιο τακτική». Σχετικά με τον γάμο, έχει δηλώσει «Όχι, δεν είμαι κατά του γάμου, δεν είμαι, όμως, και fan. Τη σήμερον ημέρα αν δεν έχεις κάνει παιδί, κι έχεις μια σχέση, κι έχεις αποφασίσει ότι δεν θες να κάνεις παιδί γιατί να παντρευτείς;» Για την δημοσιότητα πάντως… έχει μια συστολή και λέει: «Μου έχει κάνει κακό με την έννοια ότι δεν μπορείς να έχεις την ελευθερία που θες. Αλλά μόνο αυτό. Δεν αφήνω τη δημοσιότητα να «μπει» στο σπίτι μου. Δεν έχουμε τέτοια στο σπίτι μας εμείς. Αφήνουμε την ιδιότητά μας απ’ έξω.»

Οι φήμες για τον χωρισμό τους το 2019

Το 2019 ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο People είχε αναφέρει για τη σχέση του και τις φήμες χωρισμού: «Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται», είχε πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε μιλήσει το παρελθόν για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αποκαλύπτοντας ποια είναι τα ελαττώματά του. «Δεν έχει ελαττώματα που μπορεί να με τρελάνουν. Έχει στιγμές που αφαιρείται ξαφνικά και το μυαλό του μπορεί να πάει αλλού και κλείνεται στον εαυτό του. Το καταλαβαίνω όμως γιατί μου συμβαίνει κι εμένα. Έχουμε αρκετά κοινά. Είναι λίγο ακατάστατος κάποιες φορές αλλά το έχουμε λύσει κι αυτό. Για μένα ήταν λίγο θέμα το ότι έγινε vegan. Είναι λίγο κουραστικό».