Μετά από τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ακόμα ένα ζευγάρι στην ελληνική showbiz, που βάζει τίτλους τέλους στην σχέση του. Η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια, ενώ αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες η κούραση και η φθορά του χρόνου, τους οδήγησε στο να πάρουν αυτή την απόφαση.

Αφού πέρασαν τις διακοπές τους σε διαφορετικά μέρη, ξέσπασαν φήμες που τους ήθελαν να έχουν βάλει τέλος στην σχέση τους. Τελικά, το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως παρά τον χωρισμό τους, εξακολουθεί να επισκέπτεται το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και προσπαθούν μετά τον χωρισμό τους να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα. Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.