Δημοσιεύματα θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια να παντρεύεται, περίπου έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον πολύ γνωστό οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε. Αυτή η είδηση ξεκίνησε από το «Yes Magazine», σύμφωνα με το οποίο η σχέση του ζευγαριού έχει εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό, σε σημείο να τους οδηγεί και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Στο μεταξύ, όπως πάντα γράφει το περιοδικό το μυστήριο φαίνεται πως θα τελεστεί σε ένα μικρό μοναστήρι σε κυκλαδίτικο νησί, με το ζευγάρι να έχει ονειρευτεί το πώς θα συντεθεί αυτή η υπέροχη μέρα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι λεπτομέρειες του γάμου

Αν νομίζατε ότι μέχρι εδώ σας κάνουμε κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο, να σας διαβεβαιώσουμε πως έχουμε 25 Μαΐου, για να μην μπερδεύεστε.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του γάμου της Ζέτας Μακρυπούλια, γράφεται πως θα είναι λιτός με κουμπάρους δύο πρόσωπα που δεν είναι τυχαία. Τον Νίκο Μουτσινά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με τους οποίους διατηρούν μια πολύ στενή φιλία.

Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, πως και ορισμένα άλλα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Γενικά, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει σχολιάσει τίποτα, οπότε θα περιμένουμε όλοι να δούμε αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή απλά την θέλουν απλά να αποκατασταθεί σώνει και ντε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος – Κάτια Ταραμπάνκο: Πρώτο trend από το πουθενά

Johnny Depp – Kate Moss: Ένας θυελλώδης έρωτας που κράτησε 3 χρόνια

Αθηνά Ωνάση: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, Αλμπέρτο Ζόρζι;