Με δύο αναρτήσεις καταδικάζει η Zoe Kravitz την επίθεση του Will Smith στον Chris Rock, την βραδιά των Oscars. Η 33χρονη «Catwoman» ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες, μία από την 94η τελετή των Oscars και μία από το after party, στις οποίες μοιράζεται τα λουκ της με τους ακολούθους της. Ωστόσο, με διακριτικό αλλά αιχμηρό τρόπο κατακεραυνώνει τον Smith, μέσα από τις λεζάντες της.

«Ορίστε μία φωτογραφία με το φόρεμά μου από εκείνα τα βραβεία που από ό,τι φαίνεται κάνουμε επιθέσεις σε άτομα ζωντανά στην σκηνή» γράφει στην μία και «και μία φωτογραφία με το φόρεμά μου από το after party των βραβείων όπου από ότι φαίνεται κάνουμε επιθέσεις σε ανθρώπους ζωντανά στην σκηνή» αναφέρει στην άλλη.

Η Kravitz έκανε το point της χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις, ενώ έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια και στις δύο αναρτήσεις.

Η ηθοποιός είναι ανοιχτά κατά της βίας όπως και ο επίσης διάσημος πατέρας της, Lenny Kravitz, ο οποίος έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο πασιφιστής είναι. Πατέρας και κόρη μοιράζονται τις ίδιες αξίες.

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Χαστούκι Will Smith στον Chris Rock: Υπάρχει παρελθόν κόντρας μεταξύ των δύο πρώην φίλων

5 ελληνικοί τσακωμοί καλύτεροι από το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock

Will Smith: Το αστείο για την αλωπεκία που έκανε το 1990 και η αινιγματική ανάρτηση της Jada Pinkett