Στον αστερισμό του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρίσκονται τα μέσα ενημέρωσης εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα, μετά τη σωρεία αποκαλύψεων. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όμως δεν τυγχάνει μόνο της προσοχής των μίντια, αλλά και του εισαγγελέα, αφού η αποκάλυψη πως στην πλατφόρμα που ανέβαζε τα βίντεο, ότι έχει αναρτήσει υλικό και από άλλες κοπέλες, τον βάζει στο στόχαστρο της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, κατόπιν παραγγελίας του εισαγγελέα πρωτοδικών.

Εκτός από την 30χρονη που του έχει κάνει τη μήνυση και αποτέλεσε το πρόσωπο χάρη στο οποίο βγήκαν στη φόρα οι παράνομες πράξεις του, στην πλατφόρμα που διατηρεί με το υλικό ερωτικού περιεχομένου, υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο από άλλες 9 κοπέλες. Αυτό οδήγησε στην παρέμβαση του εισαγγελέα που ζήτησε από την ΥΗΕΒΕ να διερευνήσει τον παρουσιαστή. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ερευνάται για το αδίκημα της τέλεσης ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Ανεπιθύμητος στην Αλόννησο, υβριστικά συνθήματα εναντίον του

Μετά τις αποκαλύψεις για τις πράξεις του, πολλές εκ των οποίων έλαβαν χώρα στην Αλόννησο, όπου περνούσε τα καλοκαίρια του, στο μαγαζί που διαθέτει, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έγινε ανεπιθύμητο πρόσωπο από τους ντόπιους. Σε αρκετούς τοίχους υπάρχουν αφίσες με το πρόσωπό του που έχουν υβριστικά συνθήματα, όπως και σε κάποια σημεία κοντά στο σπίτι που μένει και στο μαγαζί του.

 

«Καταπέλτης» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος»

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Φαίη Σκορδά δεν απέφυγε να τον ρωτήσει για όσα έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σε μια από τις πιο ανούσιες ερωτήσεις, υπό την έννοια ότι υπάρχει μία απάντηση, ακόμα κι αν αυτός που την λέει, δεν την πολυπιστεύει.

Ο ηθοποιός έκανε λόγο για «κρέμασμα κανονικό» και αναφέρθηκε εμμέσως στους Ράδιο Αρβύλα που βρέθηκαν μπλεγμένοι εξαιτίας των πράξεων του συνεργάτη τους.

«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας. Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό. Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα».

https://www.youtube.com/watch?v=T_sy490NLaM

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, ας είναι και σύντροφοί μας, που δεν μας λένε τα πάντα και ούτε εμείς τους λέμε τα πάντα. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Στάθη. Δεν ήταν ένας άνθρωπος σταθερός στις σχέσεις του αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι μας φλερτάρουμε, αλλά ο Στάθης το έκανε λίγο παραπάνω.

Επειδή κάνεις με κάποιον μια ώρα εκπομπή δεν σημαίνει ότι κοιμάσαι και ξυπνάς μαζί του. Εδώ έκανε γάμο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Είχε μια δεύτερη ζωή που γνώριζε μόνο αυτός. Μίλησα με τον Αντώνη Κανάκη όταν έγιναν οι αποκαλύψεις. Έχω νευριάσει γιατί στεναχωρήθηκα, αλλά δεν είναι κάτι που του έτυχε.

Έβαλε ο ίδιος τον εαυτό του σε αυτή τη θέση και έμπλεξε και άλλους. Δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του. Τσαντίστηκα με τον εαυτό μου γιατί στεναχωρήθηκα για κάποιον που θεωρούσα ότι είναι φίλος. Κανένας Κανάκης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει τη δουλειά του στον αέρα για τη χαζομάρα κάποιου συνεργάτη».