Κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης  η νέα καταγγέλλουσα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία είδε φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, o Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος με συγκεκριμένο προφίλ ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης επιχείρησε να σβήσει όλο το πορνογραφικό υλικό.

Οι αναρτήσεις του σε διάφορες ιστοσελίδες ήταν τόσες πολλές, που ακόμα και σήμερα υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν οι πρώην σύντροφοί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 28χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και με δεδομένο ότι υπάρχουν ακόμα βίντεό της στο διαδίκτυο, αναμένεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα και τη σύλληψη του παρουσιαστή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ σήμερα ο κ. Λύτρας είπε πως πιθανώς να εκδοθεί ακόμη και εντός της ημέρας ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. «Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών και νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις», ανέφερε ο ίδιος. Ο κ. Λύτρας είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Πιθανό να είχε κέρδος από τα βίντεο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Νωρίτερα ο δικηγόρος της 28χρονης Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, εξήγησε ότι «το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να είχε και οικονομικό όφελος από τα βίντεο που αναρτούσε. «Αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ, μιλάμε για κακούργημα», τόνισε.

Ο κ. Λύτρας είπε ακόμη ότι υπάρχουν αναρτημένα εννιά βίντεο της κοπέλας στο Διαδίκτυο, από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Εξήγησε επίσης, ότι πρόκειται για την κόρη φιλικού του ζευγαριού με την οποία είχε σχέσεις πριν από αρκετά χρόνια.