O τηλεοπτικός αδερφός του Macaulay Culkin στο Home Alone, Devin Ratray, συνελήφθη χθες στην Οκλαχόμα μετά από καβγά που είχε με μια γυναίκα, στις αρχές του μήνα. Ο ηθοποιός κατηγορείται μεταξύ άλλων για επίθεση, βιαιοπραγία με στραγγαλισμό και ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία. Η πολιτεία της Οκλαχόμα εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης την Τρίτη και η εγγύηση ορίστηκε στα 25.000 δολάρια.

Η σύλληψη έρχεται μια εβδομάδα αφότου η αστυνομία της Οκλαχόμα είπε στο περιοδικό People ότι θεώρησε ότι η υπόθεση είχε κλείσει και δεν αναμένονταν συλλήψεις. Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας που επικαλείται το Page Six, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Ratray τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, της κάλυψε το στόμα με το χέρι του και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Σε έγγραφα που εξασφάλισε το KFOR, η γυναίκα φέρεται να ταυτοποιήθηκε ως η σύντροφος του Ratray. Είπε στην αστυνομία ότι οι δυο τους καυγάδισαν σε ένα μπαρ και εκείνη τον άφησε για να επιστρέψει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, σύμφωνα με τον δημοσίευμα.

Η γυναίκα είπε ότι ο Ratray την ακολούθησε πίσω στο ξενοδοχείο, όπου φέρεται να έλαβε χώρα ο καβγάς. «Το θύμα δυσκολευόταν να αναπνεύσει ενώ την στραγγάλιζε και το χέρι του κατηγορούμενου ήταν πάνω στο στόμα της», αναφέρει μια ένορκη κατάθεση.

Ο Ratray έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν υποδύθηκε τον Buzz McCallister, τον μεγαλύτερο αδερφό του χαρακτήρα του Macaulay Culkin, στις δύο πρώτες ταινίες Home Alone.