Η μάνατζερ των Kardashians, της Nicki Minaj και άλλων διασημοτήτων, η 55χρονη Angela Kukawski, εντοπίστηκε νεκρή σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου στο Σίμι Βάλει. Οι αρχές υποπτεύονται πως δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, τον οποίο και συνέλαβαν.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες συνέλαβε για την υπόθεση τον 49χρονο, Jason Barker. Οι αρχές αύξησαν το ύψος της εγγύησης από τα δύο εκατομμύρια δολάρια στα 3,07. Ο ύποπτος πιθανόν μετέφερε το πτώμα από την περιοχή Van Nuys στο σπίτι ενός συγγενή, τα ξημερώματα της 23ης Δεκεμβρίου.

Υποστηρίζουν ότι την σκότωσε μέσα στο σπίτι που συζούσαν στο Σέρμαν Όοουκς και στη συνέχεια τοποθέτησε το πτώμα μέσα στο αυτοκίνητό της. Το αυτοκίνητο με την άτυχη γυναίκα εντοπίστηκαν στη λεωφόρο Patricia Ave. Ο Barker κατηγορείται για προσχεδιασμένο φόνο και βασανισμό.

Ο θάνατος της Kukawski προκλήθηκε από τραύματα που έγιναν με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και τον λαιμό, και στραγγαλισμό. Επίσης, οι Times αναφέρουν πως είχε γίνει και χρήση πιστολιού. Το θύμα ήταν μητέρα πέντε παιδιών και πολύ γνωστή στον χώρο.

Για ποιους εργαζόταν η Kukawski

Η εταιρεία Boulevard όπου εργαζόταν, ειδικεύεται στα λογιστικά και την διαχείριση των οικονομικών για παρουσιαστές, αθλητές και επιχειρηματίες. Προσφέρει επίσης συμβουλευτική για διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, προετοιμασία φορολογικών θεμάτων, ασφάλειες και πλάνο συνταξιοδότησης μεταξύ άλλων.

Σε ανακοίνωσή τους στο περιοδικό People, οι Kardashian – Jenner εξέφρασαν την λύπη τους. «Η Angela είναι πραγματικά η καλύτερη. Νοιαζόταν για κάθε έναν από εμάς και κατάφερνε πράγματα που έμοιαζαν αδύνατα. Θα μας λείψει πολύ, απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους αγαπημένους της σε αυτή την πιο δύσκολη στιγμή».

Και η Nicki Minaj έκανε μια σχετική ανάρτηση, γράφοντας ότι η Angela ήταν πολύ εργατική και γλυκιά. «Δεν σου άξιζε αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά.