Περισσότερο προκαλεί, παρά δημιουργεί μια κατανόηση και ηρεμία με αυτά που ισχυρίστηκε στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, πέρασε 4 ημέρες στο κρατητήριο για κακουργηματικές πράξεις, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.

Στην απολογία του, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως οι αναρτήσεις που έκανε, έγιναν την περίοδο 2014-2015 και αποτελούν μια περίοδο στη ζωή του που δεν τον χαρακτηρίζει και είχε μπει σε μια κατάσταση παρέκκλισης.

«Δεν το ήξερε. Το έκανα εγώ. Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο. Δύο ανάρτησα με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Όλα τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν το 2014-2015… Ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα, το οποίο έκανα εδώ. Είναι η αλήθεια. Δεν το λέω επειδή είμαι σε αυτή τη θέση. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο».

Αυτή η τελευταία φράση του σίγουρα δεν θα κάνει το λαϊκό αίσθημα να κοπάσει. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέφερε ως ελαφρυντικό του πως φρόντισε να κρύψει τα πρόσωπα τους από το βίντεο και τόνισε πως δεν είχε σχεδιάσει να το αναρτήσει κάπου, όταν έγινε η πράξη.

«Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δέχθηκε κατευθείαν να κάνουμε το βίντεο, δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε ποτέ σε κάτι τέτοιο. Δεν χρειάστηκε να την πείσω. Φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας… Εγώ δεν σκόπευα να το κυκλοφορήσω το βίντεο, όταν το έκανα».

Απευθύνθηκε σε ψυχολόγο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Από τη στιγμή που, όπως υποστηρίζει, από το 2015 δεν έχει κάνει τέτοια ανάρτηση, πώς εντοπίζονται αναρτήσεις ως και τις αρχές του 2021 από το προφίλ του; Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υποστηρίζει πως υπήρξε αντιγραφή του υλικού από χρήστες και αναρτήθηκε απ΄αυτούς, ενώ αποκάλυψε ότι τότε είχε πάει σε ψυχολόγο ανεπίσημα.

«Δεν έγιναν από εμένα. Όταν κατάλαβα το 2019 τι έκανα, έπειτα από καταγγελία από άλλη κοπέλα, τότε τα κατέβασα όλα. Τεχνικά δεν ξέρω πώς γίνεται η αντιγραφή, αλλά ξέρω ότι είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε να κάνει αντιγραφή του βίντεο. Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μία παρέκκλιση. Ήταν ανεπίσημο. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του για να τον προστατεύσω από τη δημοσιότητα της υπόθεσης».

Όσο για το αν είχε οικονομικό κέρδος από τα βίντεο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε κάθε τέτοια πιθανότητα. «Όχι δεν υπήρχε. Ούτε το site με πλήρωνε για να ανεβάσω βίντεο, ούτε υπήρχε αμοιβή ανάλογα με τις θεάσεις. Λυπάμαι και ντρέπομαι γι’ αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου».