Ο βιασμός στη Θεσσαλονίκη άνοιξε το ασκό του Αιόλου και από δω και πέρα, με την αστυνομία να έχει στρέψει σεβαστό μέρος των πόρων της προς αυτή την κατεύθυνση, θα γίνονται γνωστά όλο και περισσότερα για το κύκλωμα μαστροπείας που φαίνεται να υπάρχει στη συμπρωτεύουσα και όχι μόνο. Εκείνο που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι πλέον έχει μεταφερθεί το επάγγελμα του έρωτα στην κατ΄οίκον υπηρεσία και σε πολύ μεγάλα ποσά, με αποτέλεσμα να πλήττεται ο νόμιμος κλάδος των λεγόμενων studios.

Όπως δήλωσε  στο Thesstoday.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (Σ.Ε.Π.Ε.), Έλλη Κανελλοπούλου, μπορεί η αστυνομία να έχει αρχίσει τώρα να ξεψαχνίζει αυτό το κύκλωμα μαστροπείας που φαίνεται να υπάρχει, αλλά πάρτι σαν κι αυτό που έγινε την Πρωτοχρονιά και έπεσε θύμα βιασμού η Γεωργία Μπίκα, γίνονται αρκετά χρόνια και με ποσά τριψήφια ή και τετραψήφια.

«Σε ό,τι θες πηγαίνουν, από πάρτι σε ξενοδοχείο, γραφείο, σπίτι μέχρι ό,τι θες. Σε αυτά τα πάρτι γίνεται ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Λεφτά να δίνει ο κύριος. Αυτές οι κοπέλες δεν παίρνουν 30, 50 και 100 ευρώ, παίρνουν πολλά παραπάνω λεφτά, από 500 μέχρι και 1.000 ευρώ. Τώρα το πήρανε χαμπάρι οι αρχές;».

Το κύκλωμα μαστροπείας «διανέμει» escorts σε πελάτες

Η κ. Κανελλοπούλου εξήγησε πως η πλειοψηφία αναζητά τον πληρωμένο έρωτα στις συνοδούς πολυτελείας και κλείνονται ραντεβού σε σπίτια, γραφεία και ξενοδοχεία. Γι΄αυτό, σε συνδυασμό και με την πανδημία, έχει καταστεί δύσκολο για τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής να συντηρήσουν τις επιχειρήσεις τους.

«Τώρα από το ίντερνετ γίνεται χαμός, όπως και το παζάρι που “πέφτει” μέσα από τις σελίδες γνωριμιών στο διαδίκτυο. Ο καθένας πλέον μπορεί να προσκαλέσει κοπέλες στο γραφείο, στο σπίτι και στο ξενοδοχείο. Ισχύει το “ό,τι θέλεις, όπως θέλεις, όποτε θέλεις”. Εκτός από κοπέλες άλλης καταγωγής, υπάρχουν και Ελληνίδες. Δεν απέχουν.

Προσπαθούμε να κάνουμε σοβαρή δουλειά, πάντα στο νομικό πλαίσιο. Αλλά το τι γίνεται στην πραγματικότητα, είναι μεγάλη κουβέντα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω λέει το ρητό. Είναι πολλά τα προβλήματα του κλάδου. Τα σπίτια έχουν φθίνουσα πορεία εδώ και χρόνια και όσοι τα κρατάμε το κάνουμε με νύχια και με δόντια, γιατί είναι σπίτια μας. Αλλά η παράνομη εργασία έχει φέρει ένα “μπάχαλο”».