Στο «Αγλαΐα Κυριακού» μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ, ένας 15χρονος ο οποίος δέχτηκε επίθεση, πιθανότατα από συνομηλίκους του στα Λιόσια.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (30/7), καθώς κατά τη διάρκεια βόλτας του νεαρού στα Λιόσια, άγνωστοι στον αριθμό τον κύκλωσαν και του επιτέθηκαν με σκοπό τη ληστεία.

Αυτό που έκανε εντύπωση στις Αρχές ήταν το γεγονός πως οι δράστες αντί να πάρουν το κινητό ώστε να το εκποιήσουν, αποφάσισαν να του το σπάσουν, ενδεχομένως για να μην καλέσει την Αστυνομία. Παρ’ όλα αυτά του άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Το χειρότερο στην υπόθεση είναι πως δεν έμειναν στις απειλές για να τους δώσει τα χρήματά του αλλά τον χτύπησαν στο κεφάλι. Το παιδί έπαθε σοκ αλλά κατάφερε στη συνέχεια να ειδοποιήσει τη μητέρα του. Όπως αναφέρουν πηγές, από το βία που έζησε το παιδί υπέστη σοκ και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει κανονικά.

Ο νεαρός αναμένεται μέσα στην ημέρα να δώσει κατάθεση στις Αρχές και συγκεκριμένα στο ΤΑ Φυλής, το οποίο έχει αναλάβει μέχρι ώρας την προανάκριση.